Lucy Romance G-Spot Vibrator by Dream Toys

€ 58,90 € 42,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7672
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 19,50 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Βάρος 200 gr
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632679516
Βιώστε δυναμικές, βαθιές κολπικές διεισδύσεις με τον ξεχωριστό Lucy, τον νέο, υπέροχο G-Spot δονητή από την πολυτελή σειρά Romance της εταιρίας Dream Toys.
Η συλλογή Romance ξεχωρίζει για τις λιτές γραμμές, τα εργονομικά σχήματα και το έντονο ρουμπινί χρώμα με τις υπέροχες χρυσές λεπτομέρειες, χαρακτηριστικά, τα οποία χαρίζουν στα παιχνίδια της σειράς αριστοκρατική εμφάνιση.

Αριστοκρατικός και ρομαντικός με άριστη λειτουργικότητα, μοντέρνα, εργονομική σχεδίαση και υπέροχες καμπυλώσεις, ο Lucy διαθέτει έναν επιβλητικό, κυρτό κορμό με μία έντονη, βολβοειδή κεφαλή, ειδικά μελετημένη να διεισδύει εύκολα και να εντοπίζει άμεσα το μαγικό G-spot προσφέροντας ισχυρή διέγερση σε όλες τις ευαίσθητες ερωτικές περιοχές του κορμιού σας. Στο εσωτερικό του ένα ισχυρό αλλά αθόρυβο μοτέρ εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και 7 μοτίβα πάθους, μεταδίδει βαθιές, δυναμικές δονήσεις με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ενώ η λαβή του έχει ελαφρά ανάγλυφη υφή με σχήμα που θυμίζει διαμαντάκια. Επιπλέον, ο Lucy είναι επαναφορτιζόμενος μέσω του παρεχόμενου USB καλωδίου, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για παθιασμένες στιγμές και στο μπάνιο ή το ντους. Για βέλτιστη αίσθηση να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
Διαστάσεις: 19,5Χ3,8cm

Δείτε επίσης

Happiness Tickle My Senses G-Spot Vibrator by ToyJoy
€ 38,90   € 35,90
Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
G Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 27,95
Flirts G-Spot Vibrator Purple by Dream Toys
€ 32,73
Mini G-Spot Vibrator Lavender Loving Joy
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή