Candice Charistmatic G Spot Vibrator by Dream Toys

€ 66,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7692
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 22,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632679608
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα παιχνίδια της νέας συλλογής Charismatic από την εταιρία Dream Toys. Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει για τα έντονα ασυνήθιστα χρώματα, την κομψή εμφάνιση την άψογη λειτουργικότητα, αλλά και την άνεση και ευκολία στη χρήση, χαρακτηριστικά, τα οποία εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση.
“Κακομάθετε” τον εαυτό σας και βιώστε εκρηκτικές κορυφώσεις με τον υπέροχο Candice, τον νέο, χαρισματικό G-spot δονητή από την κομψή συλλογή Charismatic της εταιρίας Dream Toys.

Με εκλεπτυσμένη, αλλά φρέσκια, εμφάνιση σε ένα εντυπωσιακό ροζ / κοραλλί χρώμα με ροζ / χρυσούς τόνους, ο Candice θα σας ενθουσιάσει με τα πολλά του χαρίσματα. Το εύκαμπτο, καμπυλωτό του σχήμα με την έντονη, στρογγυλεμένη κεφαλή και τον λεπτό λαιμό θα αγκαλιάσει τέλεια τις καμπύλες του κορμιού σας, ενόσω ο εφοδιασμένος με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες ισχυρός αλλά αθόρυβος κινητήρας του θα μεταδίδει συναρπαστικούς παλμούς χαρίζοντάς σας ονειρεμένους οργασμούς.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ενώ η λεία, ομαλή επιφάνειά του θα σας προσφέρει συναρπαστική αίσθηση απαλότητας. Ο Candice είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται), ενώ χάρη στο αδιάβροχο φινίρισμά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και στο μπάνιο ή το ντους. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή να τον απολυμαίνετε με ένα συμβατό toy cleaner. Συμβατός με λιπαντικά νερού.

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες.
Συνολικό μήκος: 22,0cm, διάμετρος: 3.30cm.

Δείτε επίσης

Intense Fun Leo Vibrator Pink by DreamLove
€ 38,90   € 35,90
Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys
€ 68,28
Prestige Natasha G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 68,90   € 54,55
John Glosy Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
The G Explorer Purple by Toyz4lovers
€ 14,90   € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή