Prince Charming Pop Tease 7 Blue Global Novelties

€ 46,90 € 34,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7773
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 17,80 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία 2 × AA
Άρωμα 850010096131
Υλικό ABS Πλαστικό
Εταιρεία Global Novelties
Κινηθείτε στον ξέφρενο ρυθμό του Pop Tease, του ξεχωριστού μίνι δονητή από την νέα, eco friendly συλλογή Prints Charming της εταιρία Global Novelties.
Κομψός, καλλίγραμμος, σούπερ σέξι, σε ένα χαρούμενο γαλάζιο χρώμα, με printed, μοντέρνα εμφάνιση, αισθησιακά λείο φινίρισμα και διακριτικό μέγεθος, ο Pop Tease απευθύνεται στις γυναίκες του σήμερα που επιθυμούν να ξεχωρίζουν για το εξαιρετικό γούστο και την καλαισθησία τους.

Το στιβαρό, δυναμικό του σώμα με την ομαλή επιφάνεια και το όμορφα στρογγυλεμένο άκρο, κατάλληλο για εύκολη και άνετη διείσδυση, θα αγκαλιάσει μοναδικά τις ερωτογενείς σας ζώνες, χαρίζοντάς σας συγκλονιστικές απολαύσεις, ενώ το ισχυρό, αλλά αθόρυβο μοτέρ του, εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης… θα σας προσφέρει ανεπανάληπτες κορυφώσεις.

Ο Pop Tease είναι εξαιρετικά εύκολος στον χειρισμό. Ελέγχεται μέσω ενός απαλού, φωτιζόμενου κουμπιού αφής στη βάση του (One – Touch LED Button control), ενώ οι μικρές του διαστάσεις – σε μέγεθος κραγιόν – σας επιτρέπουν να τον παίρνετε παντού μαζί σας -χωράει άνετα στην τσάντα ή την τσέπη σας- για χαλαρωτικές στιγμές στο ταξίδι, τη βόλτα, την εκδρομή ή απλά για ένα γρήγορο παιχνίδι ενώ κάθεστε στο γραφείο ή στο αυτοκίνητό σας.

Η λεπτή, κλασική του σχεδίαση τον καθιστά ιδανικό για τη διέγερση των εξωτερικών ευαίσθητων περιοχών του σώματός σας – κλειτορίδα, θηλές, βάλανο πέους – αλλά και για έντονη, εσωτερική απόλαυση, ενώ η μικρή του διάμετρος τον κάνει ιδιαίτερα άνετο και για πρωκτικό παιχνίδι. Ιδανικός για άνδρες και γυναίκες, για solo και duo παιχνίδι, για αρχάριους, αλλά και πιο έμπειρους χρήστες

Ο Pop Tease είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλή για το σώμα υλικά και είναι αδιάβροχος, ώστε η ευχαρίστηση να μην περιορίζεται μόνο στο υπνοδωμάτιο! Καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε τον υπέροχο Pop Tease σε τρία μοναδικά χρώματα (γαλάζιο, μοβ και κόκκινο) και 3 διαφορετικά σχέδια για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο.

Χρήση: Για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση κρατήστε πατημένο το κουμπί για 3 δευτερόλεπτα.

Μήκος: 17,8cm, διάμετρος: 2,5cm.
Απαιτεί μπαταρίες 2 x AA (δεν περιλαμβάνονται)
Περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης

Δείτε επίσης

Elys Concave Pink Vibrator by Toyz4Lovers
€ 54,90   € 48,90
Classic Lady Finger 18cm pink by Dream Toys
€ 13,80
John Glosy Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Classic Vibrator Large Pink by Toyz4Lovers
€ 19,80   € 18,60
Flexing Tapping Power Vibe Purple by Dream Toys
€ 67,70
Επιστροφή στην κορυφή