Sparkling Eliza Bendable Vibrator Dream Toys

€ 58,90 € 49,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7981
Είδος G-Spot Δονητές
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365102011
Μήκος 16,50 cm
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Sparkling της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ώριμες, έμπειρες, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες που απολαμβάνουν στο έπακρο το δώρο της ζωής. Τις απρόβλεπτες, καθηλωτικές, αντισυμβατικές γυναίκες του σήμερα που αγαπούν τη διασκέδαση και την περιπέτεια και επιθυμούν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα, ανεξερεύνητα μονοπάτια. Τις λαμπερές, σαγηνευτικές, μοντέρνες γυναίκες της εποχής που τολμούν να διεκδικούν και να απολαμβάνουν ό,τι τους δίνει χαρά και ευχαρίστηση.

Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει για την εργονομική σχεδίαση, την άριστη λειτουργικότητα και το απαράμιλλο στυλ. Σήμα κατατεθέν της το όχι πολύ γλυκό ή girly ροζ χρώμα με τις μεταλλικές πινελιές, χαρακτηριστικά που προσφέρουν στα παιχνίδια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Τονώστε με ακρίβεια τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας με τον υπέροχο Eliza, τον νέο, πανέμορφο δονητή από τη λαμπερή, female συλλογή Sparkling της εταιρίας Dream Toys.

Λιτός, κομψός και διακριτικός, σε βαθύ ροζ χρώμα με γυαλιστερές, μεταλλικές λεπτομέρειες, εύκαμπτη, εργονομική σχεδίαση, σε σχήμα γλώσσας με μυτερό άκρο για διέγερση ακριβείας, ο Eliza λυγίζει εύκολα και διατηρεί το σχήμα που του έχετε δώσει, προσφέροντας ποικιλία διαφορετικών κάθε φορά διεγέρσεων.

Το ισχυρό μοτέρ του διαθέτει 3 ταχύτητες και 7 λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται εύκολα μέσω των 2 απλών κουμπιών που βρίσκονται στη βάση του.
Με την επίπεδη επιφάνεια μπορείτε να διεγείρετε τις ευρύτερες περιοχές των ερωτογενών ζωνών σας, και με το μυτερό του άκρο να τονώσετε συγκεκριμένα, ευαίσθητα σημεία του, όπως την κλειτορίδα ή τη βάλανο του πέους σας. Προσαρμόσετε το σχήμα του στις προτιμήσεις και τη διάθεσή σας και απολαύστε χωρίς όριο!

Ο Eliza είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Μήκος 16.50cm. Διάμετρος: 3.5cm

Δείτε επίσης

Awesome G-Spot Vibrator Love Rabbit byToyJoy
€ 54,90
Molding Simple G-Spot Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 43,50
Keri Vibrator Pink by Svakom
€ 69,80   € 64,55
Mini G-Spot Vibrator Purple Loving Joy
€ 13,90
10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Επιστροφή στην κορυφή