Sparkling Cecilia Vibrator by Dream Toys

€ 76,90 € 62,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7982
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 19,50 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102004
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Sparkling της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ώριμες, έμπειρες, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες που απολαμβάνουν στο έπακρο το δώρο της ζωής. Τις απρόβλεπτες, καθηλωτικές, αντισυμβατικές γυναίκες του σήμερα που αγαπούν τη διασκέδαση και την περιπέτεια και επιθυμούν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα, ανεξερεύνητα μονοπάτια. Τις λαμπερές, σαγηνευτικές, μοντέρνες γυναίκες της εποχής που τολμούν να διεκδικούν και να απολαμβάνουν ό,τι τους δίνει χαρά και ευχαρίστηση.

Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει για την εργονομική σχεδίαση, την άριστη λειτουργικότητα και το απαράμιλλο στυλ. Σήμα κατατεθέν της το όχι πολύ γλυκό ή girly ροζ χρώμα με τις μεταλλικές πινελιές, χαρακτηριστικά που προσφέρουν στα παιχνίδια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Απολαύστε έντονες, βαθιές διεισδύσεις και στοχευμένες διεγέρσεις ακριβείας με τον υπέροχο Cecilia, τον νέο πανέμορφο δονητή από τη λαμπερή, female συλλογή Sparkling της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός, λιτός και εργονομικός, με βελούδινα απαλή υφή και προκλητικές καμπύλες, ο Cecilia διαθέτει έναν κυρτό, στιβαρό άξονα με ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυση, ισχυρό κινητήρα, εξοπλισμένο με 6 ταχύτητες και 7 ρυθμούς δόνησης, καθώς και μία συρόμενη χάντρα, η οποία κυλάει πάνω – κάτω σε 5 διαφορετικές ταχύτητες τονώνοντας μοναδικά την κλειτορίδα και τις νευρικές απολήξει του κολπικού καναλιού.

Ο Cecilia είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Μήκος 19,5 cm. Διάμετρος: 4,2cm

Δείτε επίσης

Honey Bear Vibes Of Love by Dream Toys
€ 72,90   € 64,48
Stoner Vibes Pack a Fatty Pink by Global Novelties
€ 46,90   € 39,80
Rrrolling Explosion G-Spot Vibrator by Satisfyer
€ 58,90   € 53,90
OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Ribbed Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 37,80
Funky Wave Vibrator Violet by ToyJoy
€ 24,80   € 22,80
Επιστροφή στην κορυφή