Prestige Elena Lay On Clitoral Vibrator Black by Dream Toys

€ 57,80 € 48,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8007
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632679141
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα τη νέα συλλογή Prestige της εταιρίας Dream Toys, μία σειρά με υπέροχα, ερωτικά παιχνίδια σιλικόνης σε μαύρο χρώμα, εφοδιασμένα με κομψά κουμπιά σε σχήμα χρυσού δαχτυλιδιού με λαμπερές πέτρες και αντίστοιχη συσκευασία με χρυσή εκτύπωση.

Κακομάθετε τον εαυτό σας με τη σέξι Elena, τον νέο ξεχωριστό lay-on κλειτοριδικό δονητή από την απαστράπτουσα συλλογή Prestige της εταιρίας Dream Toys.

Μικρή σε μέγεθος, με απαλό στρογγυλεμένο σώμα και λεία, βελούδινη επιφάνεια, η Elena είναι σχεδιασμένη για να ερεθίζει με ακρίβεια την περιοχή της κλειτορίδας μεταφέροντας τις ισχυρές δονήσεις της στην καρδιά του ερωτικού σας μπουμπουκιού, μέσω του εφοδιασμένου με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες ισχυρού μοτέρ της.

Η Elena είναι κατασκευασμένη από 100% υποαλλεργική, μαλακή σιλικόνη χωρίς πόρους, φθαλικές ενώσεις και λατέξ και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι επαναφορτιζόμενη με παρεχόμενο καλώδιο USB για την αποφυγή ενοχλητικών διακοπών. Είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Ελέγχεται με το πάτημα ενός απλού κουμπιού αφής, το οποίο φωτίζεται μέσω μίας μπλε LED λυχνίας, όταν είναι ενεργοποιημένη, ενώ είναι και αδιάβροχη (πιστοποίηση IPX7) για ονειρεμένα παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

Οι διακριτικές της διαστάσεις σάς επιτρέπουν να την παίρνετε πάντα μαζί σας για μια έξτρα δόση διασκέδασης, όπου και αν βρίσκεστε! Να την χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να την καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να την αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.

Διαστάσεις: μήκος: 9,5cm, διάμετρος: 4,8cm.

Δείτε επίσης

Magic Finger Bunny Vibrator Purple FeelzToys
€ 24,85
Dance the Night Away Pulse Stimulator ToyJoy
€ 48,90   € 42,90
Discretion Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 15,80
Too Hot to Handle Pulse Stimulator ToyJoy
€ 49,70   € 42,90
Pro To Go 3 Air Pulse Stimulator & Vibration Black by Satisfyer
€ 54,90   € 48,77
Επιστροφή στην κορυφή