Elite Vivienne Clitoral Vibrator Black by Dream Toys

€ 52,90 € 42,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8008
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632679073
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα την πολυτελή συλλογή Elite της εταιρίας Dream Toys, μία υπέροχη σειρά ερωτικών παιχνιδιών σιλικόνης σε μαύρο χρώμα με όμορφες, χρυσές λεπτομέρειες γύρω από την επιφάνεια και τα κουμπιά λειτουργίας τους και ταιριαστή συσκευασία, η οποία θα σας προσφέρει ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις.

Τονώστε με απόλυτη ακρίβεια το καυτό, ερωτικό σας μπουμπούκι με την υπέροχη Vivienne τον νέο, πολυτελή δονητή για το εσώρουχο από την κορυφαία συλλογή Elite της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός, λιτός και διακριτικός, με ελαφρά στρογγυλεμένο, εργονομικό σχήμα βελούδινα απαλή, λεία επιφάνεια και λεπτό άκρο, ο διεγέρτης Vivienne είναι σχεδιασμένος για να τοποθετείται άνετα γύρω από τις πιο ευαίσθητες και οικείες ζώνες σας και να ερεθίζει άμεσα την περιοχή της κλειτορίδας μεταφέροντας τις ισχυρές δονήσεις του στην καρδιά του μαργαριταριού σας, μέσω του εφοδιασμένου με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες ισχυρού μοτέρ του.

Ο Vivienne είναι κατασκευασμένος από υποαλλεργική, μαλακή σιλικόνη χωρίς πόρους, φθαλικές ενώσεις και λατέξ και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι επαναφορτιζόμενος με παρεχόμενο καλώδιο USB για να φορτίζετε γρήγορα τις ενσωματωμένες μπαταρίες του.
Είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση. Ελέγχεται με το πάτημα ενός απλού κουμπιού αφής, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για ονειρεμένα παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

Οι διακριτικές του διαστάσεις σάς επιτρέπουν να τον παίρνετε πάντα μαζί σας για μια έξτρα δόση διασκέδασης, όπου και αν βρίσκεστε!
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να τον αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.

Διαστάσεις: μήκος: 10,5, διάμετρος: 3,3cm.

Δείτε επίσης

Classic Clitoral Bullet 9cm Pink by Toyz4Lovers
€ 9,50
Funky Bullet Purple by ToyJoy
€ 9,90
Glam Bold Travel Wand Vibrator Bordaeux Dream Toys
€ 94,70   € 83,90
Classic Bullet Purple by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,00
Intense Fun Lippsy Clitoral Vibrator by DreamLove
€ 28,90   € 24,90
Επιστροφή στην κορυφή