Stacey Romance Lipstick Vibrator by Dream Toys

€ 44,90 € 34,86


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8012
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,60 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100444
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα την πολυτελή συλλογή Romance της εταιρίας Dream Toys, μία κομψή σειρά παιχνιδιών σιλικόνης σε βαθύ μπορντό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και αληθινή αριστοκρατική εμφάνιση.

Αφεθείτε στην “αγκαλιά” του υπέροχου Stacey, του νέου επαναφορτιζόμενου δονητή σε σχήμα κραγιόν από την σειρά Romance και απολαύστε έντονες στιγμές διέγερσης όποτε και όπου βρίσκεστε.

Κομψός και καλαίσθητος, με διακριτική σχεδίαση, ομαλή, λεία υφή και απόδοση που κόβει την ανάσα, ο Stacey θα σας χαρίσει μια συναρπαστική εμπειρία 7 ισχυρών και ταυτόχρονα αθόρυβων ρυθμών δόνησης και 3 ταχυτήτων, ικανοποιώντας κάθε προσδοκία σας. Βάλτε το Lipstick στη θήκη των καλλυντικών σας και πάρτε το μαζί σας, στις βόλτες, στα ταξίδια και στα ψώνιά σας.

Ο Stacey είναι κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη άριστης ποιότητας χωρίς φθαλικά και λάτεξ, η οποία θα σας ξετρελάνει με το πρώτο άγγιγμα και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για αδιάλειπτη απόλαυση. Χρόνος φόρτισης 3 ώρες.

Χρόνος χρήσης 1 ώρα.
Αδιάβροχη λειτουργία (πιστοποίηση IPX7).
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να τον αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.
Μήκος: 8,6cm. Διάμετρος: 2,4cm

Δείτε επίσης

Magic Finger Bunny Vibrator Purple FeelzToys
€ 24,85
OHMama! Rabbit Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 20,90   € 19,16
Funky Massager Clitoral Vibrator 10cm Violet by ToyJoy
€ 12,80   € 10,40
10 Function Clitoral Suction Vibrator Pink by Loving Joy
€ 29,70
Mia 2 Black by Lelo
€ 88,90
Επιστροφή στην κορυφή