Sugar Rush Air Pulse Stimulator & Vibration Pink by Satisfyer

€ 49,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8204
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Υλικό Σιλικόνη
Μήκος 8,00 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Barcode 4061504037202
Είστε λάτρης των γλυκών απολαύσεων; Εάν ναι, ο Sugar Rush, ο νέος δονητής/ διεγέρτης κλειτορίδας από την εταιρία Satisfyer είναι ακριβώς ο τύπος σας!

Σας εξιτάρει η κλασική δόνηση ή προτιμάτε τη διέγερση με κύματα πίεσης χωρίς επαφή; Κάντε το τώρα όπως σας αρέσει! Με τον Sugar Rush μπορείτε να έχετε και τα δύο, χάρη στους 2 ξεχωριστά ελεγχόμενους, ισχυρούς, αλλά αθόρυβους (whisper mode) κινητήρες του! Και το καλύτερο… δεν χρειάζεται καν να επιλέξετε, αφού μπορεί να σας τα προσφέρει ταυτόχρονα!!

Ξαπλώστε λοιπόν αναπαυτικά και πειραματιστείτε ελεύθερα συνδυάζοντας τις 11 διαφορετικές εντάσεις κυμάτων πίεσης με τα 12 μοτίβα δόνησης, (συνολικά 132 διαφορετικοί απολαυστικοί συνδυασμοί), μέχρι να βρείτε τα δικά σας αγαπημένα προγράμματα, ή πάρτε τον στο μπάνιο και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές κάτω από το νερό, αφού ο Sugar Rush είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) και… βυθίζεται μαζί σας.
Με λεία, απαλή υφή και χαριτωμένο διαχρονικό και διακριτικό σχήμα, μελετημένο να χωράει σε κάθε τσάντα και να σας συνοδεύει σε κάθε σας εξόρμηση.

Ο Sugar Rush είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα φιλική στο δέρμα και είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.
Ιδανικός για αρχάριους, αλλά και για πεπειραμένους χρήστες!

Δείτε επίσης

Flirts Travel Mini Wand by Dream Toys
€ 42,90   € 37,88
Rithual Kama Remote Controlled Partner Stimulator Black DreamLove
€ 68,90   € 54,88
10 Speed Bullet Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Stacey Romance Lipstick Vibrator by Dream Toys
€ 44,90   € 34,86
Powerful Bullet Ultra Strong Purple Vibes of Love by Dream Toys
€ 28,80   € 23,90
Επιστροφή στην κορυφή