Pro To Go 3 Air Pulse Stimulator & Vibration Pink by Satisfyer

€ 54,90 € 48,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8208
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Barcode 4061504045146
Απολαύστε το μαγικό “ άγγιγμα” του υπέροχου Air Pulse Pro To Go 3, του νέου δονητή/ διεγέρτη κλειτορίδας από την εταιρία Satisfyer και βιώστε τους συγκλονιστικότερους οργασμούς της ζωής σας!

Μικρός, συμπαγής και διακριτικός και ταυτόχρονα κομψός, καλαίσθητος και ιδιαίτερα χρηστικός, με μίνιμαλ σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα και εργονομία, ο Air Pulse Pro To Go 3 θα σας ενθουσιάσει με τα ξεχωριστά του χαρίσματα.
Εφοδιασμένος με έναν μοναδικό συνδυασμό διεγερτικών κυμάτων μικρο-αναρρόφησης (τεχνολογία Air Pulse) και ισχυρών δονήσεων, λειτουργίες που μπορείτε να απολαύσετε είτε μεμονωμένα, είτε και ταυτόχρονα, χάρη στους 2 χωριστά ελεγχόμενους, ισχυρούς αλλά αθόρυβους κινητήρες (whisper mode), οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με 11 διαφορετικές εντάσεις κυμάτων πίεσης αέρα και 10 προγράμματα δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά τους δικούς σας αγαπημένους συνδυασμούς, ο Air Pulse Pro To Go 3 θα σας χαρίσει χωρίς αμφιβολία ανεπανάληπτες εμπειρίες διέγερσης.

Ο δονητής/ διεγέρτης είναι κατασκευασμένος από ιδιαίτερα μαλακή και λεία στην αφή σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά υγιεινή και φιλική προς το δέρμα, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται), για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), για απολαυστικό παιχνίδι και στο νερό.
Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.

Με συμπαγή, έξυπνη σχεδίαση, μικρό μέγεθος και στρογγυλό, εργονομικό σχήμα, ιδανικό για ταξίδια, ο δονητής χωράει εύκολα σε κάθε τσάντα για να τον παίρνετε πάντα και παντού μαζί σας.
Ιδανικός για αρχάριους, αλλά και για πεπειραμένους χρήστες!

Δείτε επίσης

10 Speed Rabbit Ears Bullet Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
OhMama! Butterfly Stimulating Finger Vibe Pink by DreamLove
€ 20,90   € 17,90
OHMama! Thimble Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 24,90   € 20,90
Fuze Remote Control Couples Vibrator Loving Joy
€ 74,40   € 68,90
Aqua Mini Rechargable Wand Massager Pink by BodyWand
€ 108,90   € 97,90
Επιστροφή στην κορυφή