Cotton Candy Air Pulse Stimulator & Vibration Lilac by Satisfyer

€ 48,75


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8211
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Barcode 4061504037226
Γλυκάνετε τις αισθήσεις σας με τον υπέροχο Cotton Candy, τον νέο δονητή/ διεγέρτη κλειτορίδας από την εταιρία Satisfyer και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες διέγερσης, όπως ποτέ ξανά!

Πιο γλυκός και από καραμέλα ο Cotton Candy είναι εφοδιασμένος με μία εξαιρετικά καινοτόμο τεχνολογία – έναν μοναδικό συνδυασμό διεγερτικών κυμάτων μικρο-αναρρόφησης (λειτουργία Air Pulse) και ισχυρών δονήσεων, τις οποίες, χάρη στους
δύο ξεχωριστά ελεγχόμενους κινητήρες, εξοπλισμένους με 11 διαφορετικές εντάσεις κυμάτων πίεσης και 12 ρυθμίσεις δόνησης (συνολικά 132 διαφορετικοί συνδυασμοί), μπορείτε να απολαύσετε είτε μεμονωμένα, είτε και ταυτόχρονα. Ενεργοποιήστε τον και χαρίστε στα hot spot σας την αληθινή ευτυχία!

Ο Cotton Candy είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα φιλική στο δέρμα, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ διαθέτει και αδιάβροχο φινίρισμα (IPX7) για να μπορείτε να τον απολαύσετε με ασφάλεια στο νερό. Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.

Με λεία, απαλή υφή και χαριτωμένο, μακρόστενο σχήμα, μελετημένο να χωράει σε κάθε τσάντα συνοδεύοντάς σας σε κάθε σας εξόρμηση
Ιδανικός για αρχάριους, αλλά και για πεπειραμένους χρήστες!

Δείτε επίσης

Swarovski Clitoral Vibrator
€ 64,90   € 54,90
10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Black Loving Joy
€ 29,80
OHMama! Clitoral Stimulator 10 Speeds Pink DreamLove
€ 22,90
10 Speed Climax Bullet Pink 9cm by Dream Toys
€ 15,90   € 13,84
Quantum Clitoral Vibe Pink by Vibe Therapy
€ 17,90   € 14,90
Επιστροφή στην κορυφή