Vulva Lover 3 Air Pulse Stimulators + Vibration Black by Satisfyer

€ 49,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8330
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 11,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Barcode 4061504018645
Βουτήξτε στον παράδεισο της ηδονής με τον υπέροχο Vulva Lover 3, τον νέο, ξεχωριστό δονητή/ διεγέρτη κλειτορίδας από την εταιρία Satisfyer και βιώστε ανεπανάληπτες στιγμές ολοκληρωτικής ευτυχίας.

Κομψός, πολυτελής και σούπερ σέξι, σε αριστοκρατικό μαύρο χρώμα και καμπύλο εργονομικό σχήμα, ο Vulva Lover 3 θα σας μαγέψει με τα ιδιαίτερα προσόντα του.
Ο δονητής είναι εφοδιασμένος με μία εξαιρετικά καινοτόμο τεχνολογία – έναν μοναδικό συνδυασμό διεγερτικών κυμάτων μικρο-αναρρόφησης (λειτουργία Air Pulse) και ισχυρών δονήσεων, που χάρη στους δύο ξεχωριστά ελεγχόμενους, ισχυρούς, αλλά αθόρυβους κινητήρες του (whisper mode), μπορείτε να απολαύσετε είτε μεμονωμένα, είτε και ταυτόχρονα.

11 διαφορετικές εντάσεις κυμάτων πίεσης αέρα και 10 προγράμματα δόνησης περιμένουν να τα εξερευνήσετε και να φτιάξετε τους δικούς σας αγαπημένους συνδυασμούς.
Με καμπυλωτό σχήμα, το οποίο εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας, προσφέροντας άνετο κράτημα και ασύγκριτη ευελιξία.

Ο Vulva Lover 3 είναι κατασκευασμένος από υγιεινή, απόλυτα ασφαλή για το σώμα απαλή και λεία, σιλικόνη ιατρικού τύπου. Είναι επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ διαθέτει και αδιάβροχο φινίρισμα (IPX7) για να μπορείτε να τον απολαύσετε με ασφάλεια στο νερό.
Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.

Σε πρακτικό travel size για να τον παίρνετε παντού μαζί σας.
Ιδανικός για αρχάριους, αλλά και πεπειραμένους χρήστες!
15 χρόνια εγγύηση.

Δείτε επίσης

Classic Clitoral Bullet 9cm Black by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,00
Zenith Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 78,90   € 68,76
Doxy Number 3 Wand Massager Disco Black
€ 189,40   € 179,80
OHMama! Clitoral Stimulator 10 Speeds Black DreamLove
€ 22,90
Revel Vera Clitoral Air Pulse Stimulator Pink by NS Novelties
€ 46,70
Επιστροφή στην κορυφή