Cici Beauty No1 G-Spot Vibrator by DreamLove

€ 41,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8445
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8425402158098
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα μοναδικά αξεσουάρ της γνωστής εταιρίας Cici Beauty, τα οποία ξεχωρίζουν τόσο για τους ισχυρούς κινητήρες τους όσο και για την άριστη απόδοση της ισχύος τους, η οποία παραμένει σταθερή σε όλη τη διάρκειας της 60λεπτης λειτουργίας τους.

Βυθιστείτε στον κόσμο της ηδονής με τον εξαιρετικό Cici Beauty No1, τον νέο G-spot Vibrator από την ομώνυμη εταιρία Cici Beauty και απολαύστε ονειρεμένες στιγμές ερωτικής ικανοποίησης.

Κομψός και δυναμικός, σε εντυπωσιακό κόκκινο Βουργουνδίας με ασημί βάση, ομαλή επιφάνεια χωρίς ενοχλητικές ραφές ή ραβδώσεις και στιβαρό, λείο σώμα με ειδική καμπυλόγραμμη, κυρτή σχεδίαση στο άκρο του για απόλυτα στοχευμένη τόνωση του μαγικού σημείου G, ο δονητής - παρά το διακριτικό του μέγεθος - διαθέτει ισχυρό κινητήρα, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικά προγράμματα δυναμικής δόνησης, τα οποία ρυθμίζονται και ελέγχονται μέσω ενός επαναφορτιζόμενου τηλεχειριστηρίου (Controller), με εργονομικό σχήμα που ταιριάζει τέλεια στην παλάμη του χεριού σας, και αποτελεί ουσιαστικά την “κινητήριο δύναμη” και των πέντε μοντέλων της συλλογής (πωλείται ξεχωριστά).
Με αθόρυβη Λειτουργία - 55DB. Το χειριστήριο διαθέτει φωτισμό LED.

Ο Cici Beauty No1 είναι κατασκευασμένος από βελούδινα απαλή, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι αδιάβροχος - κατηγορίας IPX5 - γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό σε ήπια ή δυνατά παιχνίδια κάτω από το ντους, την πισίνα ή το σπα.
Να χρησιμοποιείται πάντα με λιπαντικό νερού για βέλτιστη αίσθηση και μέγιστη απόδοση. Πριν και μετά την χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Το Cici Beauty Controller είναι ένα επαναφορτιζόμενο, μέσω μαγνητικού καλωδίου χειριστήριο, το οποίο αποτελεί στην ουσία την “κινητήριο δύναμη” των πέντε μοντέλων της συλλογής δονητών της εταιρίας, Cici Beauty, καθώς μέσω αυτού ελέγχονται τα 7 διαφορετικά προγράμματα δυναμικής δόνησης, τα οποία αποδίδει το κάθε μοντέλο δονητή. Με εργονομικό σχήμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί να ταιριάζει τέλεια στην παλάμη του χεριού σας. Σε όμορφο λευκό χρώμα.
Αδιάβροχο κατηγορίας IPX5, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό σε απαλά ή δυνατά παιχνίδια στο ντους, το μπάνιο ή το σπα.
Με 120 λεπτά φόρτισης απολαμβάνετε 60 λεπτά έντονης δόνησης στο μέγιστο επίπεδο.
Με αθόρυβη Λειτουργία - 55DB.
Διαθέτει φωτισμό LED.

Εύκολος στη χρήση. Κατάλληλος και για αρχάριους που επιθυμούν να πειραματιστούν με ερωτικά παιχνίδια. Ιδανικός και για τη διέγερση του προστάτη.

Μήκος:20cm. Διάμετρος: 3,7cm
1 χρόνος εγγύηση.

Δείτε επίσης

Mona 2 Red by Lelo
€ 159,80
Eva Red Evolution by Dream Toys
€ 64,90   € 54,73
Claire Triple Pleasure Vibrator Amour Pink Dream Toys
€ 88,90
B Gee Classic Plus Black by BSwish
€ 36,90   € 32,90
Gregory G-Spot Vibrator Pink DreamLove
€ 42,90   € 37,90
Επιστροφή στην κορυφή