Ares Goddess Collection Wireless Vibrating Couples Massager Dream Toys

€ 88,90 € 69,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7593
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,60 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Βάρος 160 gr
Barcode 8719632679561
Ανακαλύψτε νέους τρόπους απόλαυσης της σεξουαλικότητάς σας με τη βοήθεια του υπέροχου Ares Wireless Vibrating Couples Massager, του νέου ασύρματου δονητή για ζευγάρια από τη θεϊκή συλλογή Goddess Collection της εταιρίας Dream Toys.

Ιδιαίτερα κομψός και εντυπωσιακός σε ένα υπέροχο μπλε χρώμα, ο Ares ξεχωρίζει για την υψηλή τεχνολογία, την άριστη λειτουργικότητα και την εργονομική σχεδίαση, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη διείσδυση δονητή και πέους, προσφέροντας μεγαλύτερη διέγερση και πολλαπλάσια ευχαρίστηση και στους δύο ερωτικούς συντρόφους. Είναι ιδιαίτερα εύκαμπτος μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα, ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες της στιγμής, μεγιστοποιώντας περαιτέρω την απόλαυση. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει και ως κλειτοριδικός δονητής για εξωτερική διέγερση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για solo απολαύσεις.

Ο δονητής διαθέτει δύο λείες, ομαλές, στρογγυλεμένες άκρες, η μία εκ των οποίων είναι μεγαλύτερη σε διάμετρο με σχέση με την άλλη, εκεί όπου βρίσκονται και τα κουμπιά on-off, ενώ ο χειρισμός του παιχνιδιού μπορεί να γίνει και από το ασύρματο χειριστήριο για ακόμη πιο έντονη απόλαυση. Παραδώστε τον έλεγχο στον / στην σύντροφό σας και αφήστε τους να… κάνουν παιχνίδι!

Ο Ares κρύβει στο εσωτερικό του δύο πολύ ισχυρά, αλλά αθόρυβα μοτέρ, εξοπλισμένα με επτά διαφορετικά μοτίβα και τρεις ταχύτητες δόνησης, ώστε να να επιλέγετε κάθε φορά το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Για βέλτιστη αίσθηση να τον συνδυάζετε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε ενδελεχώς με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.

Συνολικό μήκος: 20cm, διάμετρος: 2,6cm.

Δείτε επίσης

Zenith Clitoral Massager Purple by ToyJoy
€ 78,90   € 68,75
Glam Wand Large Vibrator Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 82,90
10 Function Clitoral Suction Vibrator Pink by Loving Joy
€ 29,70
10 Function Clitoral Suction Vibrator Purple by Loving Joy
€ 29,90
Hebe Clitoral Vibrator Red Evolution by Dream Toys
€ 48,80   € 37,90
Επιστροφή στην κορυφή