Quake Adjustable Dual Vibrator Bluetooth & App Pink Lovense

€ 149,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7638
Είδος G-Spot Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,50 cm
Εισαγόμενο 7,60 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Βάρος 272 gr
Εταιρεία Lovense
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 728360599735
Απολαύστε μαγικές στιγμές διπλής διέγερσης με τον εξαιρετικό δονητή Quake, την τελευταία, υπέροχη προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών της εταιρίας Lovense, που ελέγχονται από εφαρμογές.
Εξοπλισμένος με δύο κεφαλές /στελέχη και δύο δυναμικούς κινητήρες, έναν σε κάθε άκρη, ο Quake είναι ιδανικός για την παράλληλη τόνωση της κλειτορίδας και του σημείου G, ή του προστάτη για σόλο αγγίγματα ή την ταυτόχρονη διέγερση δύο ερωτικών συντρόφων, καθώς ο εξαιρετικά εύκαμπτος λαιμός του σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το σχήμα του στις φυσικές καμπύλες του κορμιού σας, εξασφαλίζοντας άψογη εφαρμογή και ανυπέρβλητους, εκρηκτικούς οργασμούς. Επιπλέον, το εργονομικό του σχήμα διασφαλίζει ότι το toy θα παραμείνει "μέσα σας", όσο δυνατά κι αν παίζετε, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση hands-free. Προσοχή! Μην ισιώσετε πλήρως το παιχνίδι, γιατί μπορεί να σπάσει!

Ο δονητής υποστηρίζεται από πάρα πολλές πλατφόρμες, όπως:
·iPhone/iPad/iPod Touch iOS 10.0 και νεότερες εκδόσεις
·Android 5.0 και νεότερες εκδόσεις (με ενεργοποιημένο το Bluetooth 4.0)
· Mac (με ενεργοποιημένο το Bluetooth 4.0)
· Υπολογιστή Windows μέσω προσαρμογέα Bluetooth Lovense USB.
Μέσω της εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη σε Google Play και Apple Store, μπορείτε να δημιουργήσετε, να κατεβάσετε και να μοιραστείτε μοτίβα δόνησης. Μόλις μπείτε στη λειτουργία προγραμματισμού στην εφαρμογή, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έως και 10 δικά σας μοτίβα δόνησης στον δονητή. Επιπλέον, μπορείτε να συγχρονιστείτε με την αγαπημένη σας μουσική. Η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει το μικρόφωνο του smartphone σας και το toy θα δονείται με βάση τους ήχους της μουσικής.

Τρόπος προγραμματισμού
• 1. Μετά την επιτυχή αντιστοίχιση του Quake με το τηλέφωνό σας, πατήστε στον πίνακα “Quake’ στην ενότητα “Τα παιχνίδια μου”.
• 2. Πατήστε το κουμπί “Πρόγραμμα” για να δείτε τις επιλογές προγραμματισμού.
• 3. Πατήστε “Adjust Levels” για να προσαρμόσετε τα τρία πρώτα επίπεδα.
• 4. Πατήστε “Δημιουργία νέου μοτίβου” για να προσθέσετε ένα προκαθορισμένο μοτίβο στο Quake.

Ο Quake είναι κατασκευασμένος από ιατρικής κλάσης σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι αδιάβροχος για τρελό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους (πιστοποίηση IPX7) και είναι συμβατός με λιπαντικά νερού. Μετά το τέλος του παιχνιδιού να τον πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Σε υπέροχο, κοριτσίστικό ροζ χρώμα.

Φόρτιση: 70 λεπτά, Χρόνος χρήσης: έως 120 λεπτά (LVL 1). Αναμονή: έως 250 ώρες. Μήκος: 9,5cm. Μέση Διάμετρος: 3,8cm. Μήκος διείσδυσης: 7,6cm.

Δείτε επίσης

Ivy Dahlia G Spot Purple Vibrator by ToyJoy
€ 64,90   € 57,90
MilkShake Dance G-Spot LoveRabbit by ToyJoy
€ 38,73
Timeless Molding Bold G Spot Vibrator Black Toyz4Lovers
€ 44,90   € 38,80
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Pink by ToyJoy
€ 26,90   € 23,90
Zare Luz Black The Love Light Collection by ToyJoy
€ 58,90
Επιστροφή στην κορυφή