Insatiable Desire G-spot Vibrator 10cm by Fifty Shades of Grey

€ 39,90 € 34,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4862
Είδος G-Spot Δονητές
Εισαγόμενο 10,20 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819909
Μήκος 13,20 cm
“Φωνάζω ξανά, ικετεύοντας, καθώς μετακινεί το κομψό “ραβδί” μέσα και έξω από το ΄σώμα μου. Χρησιμοποιεί μαζί και τα δάχτυλά του.. και το κορμί μου ανταποκρίνεται με ένα τρέμουλο ευχαρίστησης”. Anastasia Steele

Ακόρεστη ευχαρίστηση σε μικρές διαστάσεις, με τον νέο μίνι G-spot vibrator Insatiable Desire από την επίσημη ερωτική συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι.
Κομψός και διακριτικός, με απαλή υφή και εργονομική σχεδίαση, ο λεπτοδουλεμένος αυτός δονητής με το κυρτό προς τα πάνω καμπυλωτό άκρο του, θα αγκαλιάσει με τρυφερότητα τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες, ενόσω οι 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης που διαθέτει θα στέλνουν απανωτά ρίγη στο κορμί σας, τονώνοντας και διεγείροντας τα επίμαχα σημεία σας και κυρίως το πολυπόθητο G-spot, χαρίζοντάς σας αμέτρητες ώρες διασκέδασης.
Κατασκευασμένος από λεία, απαλή, υποαλλεργική σιλικόνη ο Insatiable Desire είναι ιδανικός για κοινή χρήση και διακριτικά παιχνίδια ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Γλιστρήστε τον διακριτικά ανάμεσά σας και τονώστε την κλειτορίδα σας, απογειώνοντας μοναδικά τις αισθήσεις σας.

Ο Insatiable Desire είναι αδιάβροχος. Πάρτε τον μαζί σας στο μπάνιο ή το ντους και πραγματοποιήστε άφοβα όλες τις υγρές σας φαντασιώσεις. Για πιο αισθησιακό παιχνίδι, εφαρμόστε λιπαντικό με βάση το νερό. Αποφύγετε τα λιπαντικά με σιλικόνη, καθώς δεν είναι συμβατά με το υλικό κατασκευής του δονητή.
Μετά τη χρήση καθαρίστε τον με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner και αποθηκεύστε τον στο σατέν τσαντάκι που θα παραλάβετε μαζί με τη συσκευασία. Το μικρό του μέγεθος τον καθιστά ιδανικό σύντροφο και για τα ταξίδια και τις εκδρομές σας. Ιδανικό δώρο για τους λάτρεις των βιβλίων της ερωτικής τριλογίας.

Συνολικό μήκος: 13,3cm, μήκος διείσδυσης: 10,2cm, διάμετρος: 2,5 -3cm

Δείτε επίσης

Rrrolling Explosion G-Spot Vibrator by Satisfyer
€ 58,90   € 53,90
Juliëtte Elite G-Spot Vibrator by Dream Toys
€ 52,90   € 46,70
Timeless Molding Bold G Spot Vibrator Black Toyz4Lovers
€ 44,90   € 38,80
Mona 2 Red by Lelo
€ 159,80
Happiness Tickle My Senses G-Spot Vibrator by ToyJoy
€ 38,90   € 33,90
Επιστροφή στην κορυφή