We Vibe Match Blue

€ 158,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5401
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / G-Spot Δονητές
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία We Vibe
Barcode 839289000919
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Βάλτε φωτιά στη σεξουαλική σας ζωή και απολαύστε μαγικές στιγμές διέγερσης με τον Match, τον νέο δονητή για ζευγάρια από την εταιρία We-Vibe.
Perfect Match for Perfect Couples.

Ο Match έχει σχεδιαστεί για να “φοριέται” κατά τη διάρκεια της συνουσίας, παρέχοντας έντονη διέγερση και βαθιές, ισχυρές δονήσεις τόσο στο δυσεύρετο G-spot, όσο και στην ευαίσθητη κλειτορίδα σας, ετοιμάζοντάς σας για εκρηκτικές κορυφώσεις. Εφαρμόζει τέλεια και μένει απόλυτα σταθερός στη θέση του καθώς εσείς κινείστε προσφέροντάς σας μεγάλη άνεση και ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στα χέρια σας για να μπορούν εκείνα να ασχοληθούν με άλλα σημεία του σώματός σας!
Ένα εύκολο στη χρήση, ασύρματο χειριστήριο με ρυθμιστή ευαισθησίας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ 10 διαφορετικών προγραμμάτων δόνησης και 10 ξεχωριστών επιπέδων έντασης, προκειμένου να φτιάξετε τον δικό σας, μοναδικό ρυθμό δόνησης.

Ο Match είναι επαναφορτιζόμενος προσφέροντας 2 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού με μια μόνο φόρτιση! Η μπαταρία του φορτίζει μέσω θύρας USB! Όταν δεν τον χρησιμοποιείτε τοποθετήστε τον στην βάση φόρτισης για μια γρήγορη επαναφόρτιση, εντός 90 λεπτών!

Διακριτικός και αθόρυβος μπορείτε να τον απολαμβάνετε όπου κι αν βρίσκεστε! Είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλή για το σώμα σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις, BPA και latex. Ο Match είναι αδιάβροχος για ξέφρενη διασκέδαση και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ καθαρίζεται εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο ή με ένα ποιοτικό toycleaner.

Συνοδεύεται από πολύγλωσσο, εικονογραφημένο εγχειρίδιο λειτουργίας, δείγμα λιπαντικού pjur 2ml και πολυτελή τσάντα αποθήκευσης για να τον μεταφέρετε παντού με ασφάλεια και διακριτικότητα.
Διαθέτει 2 χρόνια εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρία.

Διαστάσεις: 8,6cm x 9,8cm x 1,1cm.

Δείτε επίσης

10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Silver Loving Joy
€ 29,80
Swarovski Clitoral Vibrator
€ 64,90   € 54,90
Glam Bold Travel Wand Vibrator Bordaeux Dream Toys
€ 94,70   € 83,90
The Candy Shop Pink Lady Wand Dream Toys
€ 67,90   € 58,83
Funky Bullet Pink 5.50cm by ToyJoy
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή