Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Natural by ToyJoy

€ 25,90 € 22,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5441
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία 2 × AA
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μήκος 16,00 cm
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221485212
Ο Mini Classic G-Spot Vibrator από τη συλλογή Get Real της εταιρίας TOYJOY είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός δονητής με εκπληκτικές “δεξιότητες”, προσεγμένος στην κάθε του λεπτομέρεια, έτοιμος να σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση και απόλαυση.

Ο διακριτικός σε μέγεθος και διαστάσεις αυτός δονητής με τον ανάγλυφο από φλέβες και πτυχώσεις ρεαλιστικό, δυναμικό και στιβαρό άξονα και την ελαφρώς καμπυλόγραμμη κυρτή κεφαλή με την καλοσχηματισμένη βάλανο θα σας προσφέρει εκρηκτική απόλαυση, καθώς θα διεισδύει στον κόλπο σας ψάχνοντας το ακριβοθώρητο και πολυπόθητο μαγικό σας σημείο, ενώ το μεταξένιο, απαλό του άγγιγμα, και ο ισχυρός μηχανισμός του, με επτά λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται μέσω ενός περιστροφικού πώματος στη βάση του δονητή θα σας γεμίσουν περαιτέρω με επιθυμία, χαρίζοντάς σας έντονους οργασμούς, κάθε φορά που τον χρησιμοποιείτε.

Ο Mini Classic G-Spot Vibrator είναι ιδανικός για αρχάριους παίκτες και των δύο φύλων και είναι κατάλληλος για κολπική αλλά και πρωκτική διέγερση. Χάρη στην στρογγυλεμένη του κεφαλή διεισδύει εύκολα στην επίμαχη, κάθε φορά, περιοχή και αγκαλιάζοντας με μοναδικό τρόπο τις ερωτογενείς σας ζώνες, μεταδίδει τις ισχυρές δονήσεις του εύστοχα και αποτελεσματικά.

Ο Mini Classic G-Spot Vibrator είναι αδιάβροχος, αθόρυβος, άοσμος και καθαρίζεται εύκολα με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική και ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Συνολικό μήκος: 18cm, μήκος διείσδυσης: 14cm, διάμετρος: 3,3cm

Δείτε επίσης

Belenos Silicone Ribbed Vibrator Blue Goddess Collection by Dream Toys
€ 94,90   € 88,08
King Cock 18cm Vibrating Cock by Pipedream
€ 59,60
Real Rapture Vibrator Brown 23cm by Toyz4Lovers
€ 64,90   € 49,70
Get Real Clitoral Realistic Vibrator 21cm Pink by ToyJoy
€ 27,90   € 24,50
Bully Vibrator Black 20cm by Loving Joy
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή