Desire Explodes G-Spot Vibrator 25cm by Fifty Shades of Grey

€ 104,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5801
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 22,50 cm
Εισαγόμενο 16,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060462633081
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
"Το στόμα μου μένει ανοιχτό, παίρνω μια βαθιά ανάσα. Γαμώτο, αυτό είναι ζεστό. Είμαι ξαναμμένη, αναστατωμένη, γεμάτη ανάγκες. "- Anastasia Steele

Χαρίστε στο πολυθρύλητο G-Spot την προσοχή που του αρμόζει και βιώστε ανεπανάληπτες οργασμικές κορυφώσεις με τον Desire Explodes Vibrator, τον εξαιρετικό G-Spot δονητή από τη διάσημη συλλογή Fifty Shades Darker.

Η εργονομική του σχεδίαση με τον στιβαρό, καμπυλόγραμμο άξονα, ο οποίος κάμπτεται ώστε να αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες σας και την ελαφρώς κεκλιμένη, εντυπωσιακή κεφαλή, ειδικά σχεδιασμένη για τον ευκολότερο εντοπισμό του πολυπόθητου G-Spot, θα σας ενθουσιάσει, ενώ η λεία και απαλή του υφή θα σας προσφέρει ανεπανάληπτες αισθήσεις. Ο Desire Explodes διαθέτει δύο ισχυρούς μηχανισμούς με 8 μοτίβα δόνησης και 12 διαφορετικά επίπεδα έντασης. Ο πρώτος βρίσκεται μπροστά, στον άξονα, για να ερεθίζει το κολπικό κανάλι και το σημείο G, και ο άλλος στο πίσω μέρος, για να τονώνει, τα χείλη του αιδοίου και την κλειτορίδα.
Ελέγχεται μέσω τριών απλών κουμπιών στη βάση του, Το πλήκτρο "συν" τον ενεργοποιεί και αυξάνει την ταχύτητα, το πλήκτρο "μείον" τον απενεργοποιεί και μειώνει την ταχύτητα, ενώ με το κυκλικό πλήκτρο αλλάζετε τα μοτίβα δόνησης.

Ο Desire Explodes είναι κατασκευασμένος από μαλακή, μεταξένια σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ. Είναι 100% αδιάβροχος για διασκεδαστικά παιχνίδια και στο νερό, ενώ είναι πλήρως επαναφορτιζόμενος για να μη μείνετε ποτέ στα μισά του παιχνιδιού! Ιδανικός για αρχάριους και έμπειρους χρήστες, αλλά και για όσους επιζητούν την πολυτέλεια και την ευχαρίστηση στα ερωτικά τους παιχνίδια.

Είναι συμβατός με λιπαντικά με βάση το νερό. Μετά τη χρήση πλύνετε πάντα το δονητή με ζεστό νερό και σαπούνι. Διαθέτει λειτουργία κλειδώματος ταξιδιού. Στη συσκευασία θα βρείτε το USB καλώδιο και μία όμορφη, σατέν τσάντα αποθήκευσης.
Στο πίσω μέρος της λαβής υπάρχει χαραγμένο το λογότυπο της εταιρίας.

Διάρκεια φόρτισης: 2 ώρες. Συνολικό μήκος: 22,5cm, Μήκος διείσδυσης: 16,5cm, Ελάχιστη διάμετρος: 3,4cm

Η συλλογή Fifty Shades Darker είναι εγκεκριμένη από τον συγγραφέα της τριλογίας E L James

Δείτε επίσης

Typhon G-Spot Vibrator Midnight Magic Dream Toys
€ 84,90   € 68,90
Glam Couples Vibrating by Dream Toys
€ 76,90
Molding Simple G-Spot Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 43,50
Timeless Molding Bold G Spot Vibrator Black Toyz4Lovers
€ 44,90   € 38,80
Mini G-Spot Vibrator Lavender Loving Joy
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή