Gaya G-Spot Vibrator 20cm by ToyJoy

€ 46,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5807
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221467898
Εξερευνήστε τον κόσμο της G-spot απόλαυσης με τον νέο Gaya G-Spot vibrator από την εταιρία TOYJOY, ένα πραγματικό “εργαλείο” τόνωσης και ευχαρίστησης για εσάς που επιζητάτε διαρκώς καινούριες εμπειρίες και επιθυμείτε να προσθέσετε περισσότερη διασκέδαση στην ερωτική σας ζωή.

Η κομψή του σιλουέτα με τον ελαφρώς καμπυλωτό άξονα και την έντονη, βολβοειδή κεφαλή, ειδικά σχεδιασμένη να στοχεύει τα γλυκά σας σημεία με θεϊκή ακρίβεια, θα σας ενθουσιάσουν, καθώς το ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ του ενισχυμένο με 7 διαφορετικές λειτουργίες και 3 ταχύτητες δόνησης θα σας εκτοξεύσει στα ουράνια, χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτους οργασμούς τόσο στις ερωτικές σας περιπτύξεις με τον σύντροφό σας όσο και στα solo παιχνίδια σας.
Τονώστε την κλειτορίδα, τις θηλές, τη βάλανο του πέους, αλλά και το μαγικό σημείο G, και νιώστε τα έντονα ρίγη της απόλαυσης να κατακλύζουν το σώμα σας και να σας παρασύρουν σ’ ένα μαγικό ταξίδι ευχαρίστησης.

Ο Gaya είναι κατασκευασμένος από premium, soft touch σιλικόνη, απαλή και ευχάριστη στην αφή, χωρίς φθαλικά και λάτεξ, ενώ είναι απόλυτα αδιάβροχος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή στο μπάνιο χωρίς κίνδυνο βλάβης. Διαθέτει εσωτερική μπαταρία, η οποία επαναφορτίζεται μέσω USB καλωδίου, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Συνιστάται η χρήση του δονητή πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό για μέγιστη απόδοση, καθώς και η καθαριότητά του με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.
Ιδανικός για όλα τα επίπεδα εμπειρίας

Συνολικό μήκος: 20cm
Διάμετρος κεφαλής: 3,5cm (στο ευρύτερο σημείο)

Δείτε επίσης

Intense Fun Leo Vibrator Pink by DreamLove
€ 38,90   € 35,90
Claire Triple Pleasure Vibrator Amour Pink Dream Toys
€ 88,90
Handy Wave Grip Large Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 59,90   € 55,90
B Gee Classic Plus Black by BSwish
€ 36,90   € 32,90
Nude Sierra G Spot Duo Vibrator Orange Dream Toys
€ 69,80
Επιστροφή στην κορυφή