Mini Romeo Hands Free Clitoral and G-Spot Vibrator by Adrien Lastic

€ 90,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5863
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / G-Spot Δονητές
Μήκος 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία Adrien Lastic
Barcode 8433345109435
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Όταν η κομψότητα συναντά την λειτουργικότητα δημιουργούνται αριστουργήματα και εν προκειμένω ο εξαιρετικός Mini Romeo G Spot Rabbit Vibrator, ο εντυπωσιακός διπλός δονητής από τον Adrien Lastic, σχεδιασμένος ειδικά για ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας και του μαγικού G-spot, ο οποίος ήρθε και υπόσχεται να σας συγκλονίσει.

Εργονομικά σχεδιασμένος ο Mini Romeo έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην ανατομία του γυναικείου σώματος, καθώς το ειδικά μελετημένο ημικυκλικό του σχήμα με τον κομψό, κυρτό κορμό του και την εξαιρετική ευελιξία του αγκαλιάζει όλα τα γλυκά σημεία της γυναίκας, προσφέροντας απαράμιλλη κλειτοριδική και κολπική διέγερση.

Η μία του άκρη, ευρύτερη σε επιφάνεια, σε σχήμα βολβοειδούς, ραβδωτής κεφαλής, διεισδύει εσωτερικά τονώνοντας το μαγικό G-spot, καθώς και τις νευρικές απολήξεις του κολπικού καναλιού και των χειλιών, ενώ η άλλη, σε κυματοειδή μορφή, διαθέτει μαλακή, 3-waved επιφάνεια, η οποία στοχεύει με μεγάλη ακρίβεια την κλειτορίδα, δημιουργώντας απανωτές εκρήξεις ηδονής. Ο Mini Romeo μπορεί επίσης, να φορεθεί και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ενόσω υπάρχει διείσδυση, χωρίς να προκαλεί την παραμικρή ενόχληση, καθώς έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την απόλαυση και των δύο συντρόφων.

Διαθέτει δύο ισχυρά μα και αθόρυβα μοτέρ, το πρώτο στο μπροστινό τμήμα για να ερεθίζει το κολπικό κανάλι και το σημείο G, και το άλλο πίσω, για να τονώνει τα χείλη του αιδοίου και την κλειτορίδα, τα οποία είναι εφοδιασμένα με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των προγραμμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο από το μπουτόν που βρίσκεται στον δονητή όσο και από το ασύρματο, LRS τηλεχειριστήριο (Lastic Remote System), το οποίο έχει εμβέλεια μεταξύ 10-15m.

Ο Mini Romeo είναι κατασκευασμένος από 100% υψηλής ποιότητας σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι αδιάβροχος για ατελείωτα παιχνίδια και στο νερό. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος με USB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για ξένοιαστο παιχνίδι χωρίς μπαταρίες.

Ιδανικός για αρχάριες και προχωρημένες παίκτριες, για εσωτερικές και εξωτερικές solo και duo απολαύσεις. Συνιστούμε να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Καθαρίζει πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.
Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης, μία πανέμορφη σατέν θήκη αποθήκευσης, ένα εγχειρίδιο χρήσης και ένα δείγμα λιπαντικού με βάση το νερό.

Μήκος: 12,1cm, Διάμετρος: 2,8cm.
Χρόνος φόρτισης: 70 λεπτά. Χρόνος λειτουργίας: 1 ώρα

Δείτε επίσης

Ultra Power Bullet 8 Lilac by Satisfyer
€ 49,80   € 43,90
'Cigar' Gold Vibrator 10cm by Pvibe
€ 229,90
Discretion Ribbed Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 12,70
Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
Classic Clitoral Bullet 9cm Black by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,00
Επιστροφή στην κορυφή