B Gee Classic Plus Purple 21cm by BSwish

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5947
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 2 × AA
Προέλευση France
Εταιρεία BSwish
Barcode 8555888501290
Η B Swish περνά στο επόμενο level με το νέο, αναβαθμισμένο μοντέλο G-spot vibe, το Bgee Classic Plus και σας υπόσχεται αξέχαστες ερωτικές στιγμές για εσάς και τη σύντροφό σας.

Ο μακρύς και λεπτός λαιμός του vibe σας επιτρέπει να φτάσετε όσο βαθιά χρειάζεται…, ενώ η καμπυλόγραμμη, φαρδιά και ωοειδής κεφαλή του σάς παρέχει τη δυνατότητα της βέλτιστης διέγερσης του ευαίσθητου και δυσεύρετου G-spot, προσφέροντάς σας ονειρεμένους οργασμούς. Ο δονητής είναι κατάλληλος, επίσης, για την τόνωση και άλλων ερωτογενών περιοχών, όπως της κλειτορίδας, των θηλών, καθώς και των εσωτερικών κολπικών τοιχωμάτων.

Χρησιμοποιήστε την ευρεία κεφαλή με τον γωνιώδη λαιμό για να στοχεύσετε την ευαίσθητη περιοχή που επιθυμείτε να τονώσετε και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω του! Ο δυνατός κινητήρας του με τις 5 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, σταθερή, παλλόμενη και κλιμακούμενη), οι οποίες ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, το οποίο φωτίζεται από ένα λευκό φως για εύκολη αναπαραγωγή στο σκοτάδι, θα σας ταξιδέψει στα ουράνια. Ο υψηλής απόδοσης αυτός ισχυρός δονητής λειτουργεί με δύο μπαταρίες (AAA LR3) και παρέχει έως και τρεις ώρες συνεχούς δόνησης.

Ο Bgee Classic Plus είναι 100% αδιάβροχος. Πάρτε τον λοιπόν, μαζί σας στο ντους ή στη μπανιέρα και χαλαρώστε από την ένταση της ημέρας. Απλά, βεβαιωθείτε πρωτύτερα ότι το καπάκι της μπαταρίας είναι ερμητικά κλειστό.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλή για το σώμα υλικά, ABS και PU πλαστικό και καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι.
Χρησιμοποιήστε μαζί ένα καλής ποιότητας λιπαντικό και καλή σας απόλαυση!

Ο έχει μήκος 20,95cm, μήκος διείσδυσης 6,3cm και πλάτος στο μεγαλύτερο σημείο 3,8cm.

Δείτε επίσης

Glam Fleixible G Spot Vibrator Black Dream Toys
€ 84,70   € 74,80
Mini G-Spot Vibrator Lavender Loving Joy
€ 13,90
Glam Bendable G Spot Vibrator Bordeaux Dream Toys
€ 68,90   € 59,80
Flux Silicone G-Spot Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 58,90
Cici Beauty No1 G-Spot Vibrator by DreamLove
€ 41,90
Επιστροφή στην κορυφή