Julie Powerful Vibrating Anal & G-spot Plug 10cm by Svakom

€ 74,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6396
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / G-Spot Δονητές
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,70 cm
Μήκος 10,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Βάρος 73 gr
Εταιρεία Svakom
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 6959633162132
Αφεθείτε στη μαγεία της πρωκτικής διέγερσης ή επιλέξτε την κλασική οδό και βιώστε τη χαρά της κολπικής απόλαυσης με το unisex Julie Powerful Wearable Vibrating Anal & G-spot Plug από την εταιρία SVAKOM.

Εργονομικά σχεδιασμένο, με ένα λείο, εξαιρετικά στιβαρό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα εύκαμπτο σώμα, με υπέροχες καμπύλες που ομοιάζουν με ωοειδές τόξο και μοναδικά απαλή υφή, το Julie είναι ό,τι πιο μοντέρνο και εύχρηστο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, καθώς είναι μελετημένο να αγκαλιάζει τέλεια τόσο το κολπικό όσο και το πρωκτικό κανάλι προσφέροντάς σας μοναδική εσωτερική P &G-spot διέγερση και θεσπέσιους εκρηκτικούς οργασμούς. Επιπλέον, το διακριτικό του μέγεθος σας δίνει τη δυνατότητα να το φέρετε επάνω σας (κυρίως αναλογικά) και εκτός σπιτιού χωρίς να γίνεται αντιληπτό.

Επιπλέον, το Julie διαθέτει έναν ισχυρό μα ταυτόχρονα και αθόρυβο κινητήρα με 26 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και έντασης, στα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα και γρήγορα μέσω ενός πρακτικού τηλεχειριστηρίου με μέγιστη απόσταση λειτουργίας έως 5m,για να παίζετε μόνος/η ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός σπιτιού. Φορέστε το επάνω σας στη βόλτα, στο σινεμά, στο εστιατόριο, στην εκδρομή, δώστε το τηλεχειριστήριο στον/στην σύντροφό σας και αφήστε τον/την να σας εκπλήξει ευχάριστα. Τέλος, η ευρεία, φωτιζόμενη βάση του, διαμέτρου 4,2cm, εξασφαλίζει ότι το Plug θα παραμείνει ασφαλές στη θέση του, όσο βαθιά και αν πάτε, επιτρέποντάς σας ένα εκρηκτικό hands-free παιχνίδι.

Το Julie είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά απαλή, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, χωρίς πόρους και οσμές, η οποία παίρνει άμεσα τη θερμοκρασία του σώματος για ενισχυμένη αίσθηση. Διαθέτει. μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 400mah η οποία φορτίζεται πλήρως σε μόλις 2 ώρες και παρέχει περίπου 4 ώρες συνεχούς απόλαυσης.

Το Julie είναι αδιάβροχο για παιχνίδια και στο νερό. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να πλένετε πάντα τα παιχνίδια σας με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα toycleaner.

Το παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει με ή και χωρίς το τηλεχειριστήριο.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

Rainbow Diamond Booty Jewel Small 7cm by ToyJoy
€ 12,90   € 10,40
Gold Butt Plug with Diamond Red Jewel Medium Taboom
€ 17,90   € 14,90
Jelly Rancher Smooth Small Plug Black by NS Novelties
€ 16,90
Honeydipper Deluxe Crystal Wand Bordeaux by LoveNectar USA
€ 38,90   € 24,90
FantASStic Ring Plug Large by Dream Toys
€ 24,90   € 19,68
Επιστροφή στην κορυφή