Flux Silicone G-Spot Vibrator 20cm by Loving Joy

€ 58,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6399
Είδος G-Spot Δονητές
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Μήκος 20,00 cm
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962929
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
Αφεθείτε στη μαγική απόλαυση της G-spot διέγερσης με τον μοναδικό FLUX G-Spot Vibrator από την εταιρία Loving Joy και βιώστε ανεπανάληπτες ηδονικές κορυφώσεις, όπως ποτέ ξανά!

Ένας μοντέρνος, εξαιρετικά εργονομικός και καινοτόμος δονητής που όπως υποδεικνύει και το όνομά του είναι εξοπλισμένος με έναν καμπυλόγραμμο, ειδικά σχεδιασμένο για άνετη διείσδυση, δυναμικό και ευέλικτο άξονα, ο οποίος κάμπτεται για βέλτιστη ανατομική εφαρμογή και αγκαλιάζει τις ευαίσθητες περιοχές του κορμιού σας, ασκώντας στοχευμένη πίεση στις κρυφές πηγές της ηδονής σας με τρόπο μοναδικό, ενώ παράλληλα είναι επενδεδυμένος με μία εξαιρετικά απαλή, ιδιαίτερης υφής σιλικόνη για επιπλέον διέγερση και ενίσχυση των εσωτερικών αισθήσεων.

Επιπλέον, ο Flux διαθέτει ένα εξαιρετικά ισχυρό μοτέρ στην κορυφή του άξονα με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ενεργοποιούνται εύκολα μέσω ενός πάνελ ελέγχου στη βάση του δονητή. Είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά απαλή,100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, χωρίς πόρους και οσμές για απόλυτα ασφαλή χρήση. Είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (παρέχεται στη συσκευασία) για να ξεχάσετε μια για πάντα την χρήση μπαταριών, ενώ είναι και αδιάβροχος για ηδονικά παιχνίδια και μέσα στο νερό.

Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toycleaner.

Συνολικό μήκος: 21cm, μήκος διείσδυσης: 13cm.

Δείτε επίσης

OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 37,90
Wave Grip Vibrator Small Pink by Toyz4Lovers
€ 49,90   € 45,40
Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy
€ 38,90   € 33,80
Glam Fleixible G Spot Vibrator Black Dream Toys
€ 84,70   € 74,80
Zare Luz Black The Love Light Collection by ToyJoy
€ 58,90
Επιστροφή στην κορυφή