Elite Josephine G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys

€ 68,80 € 58,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6913
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 12,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632679042
Υλικό Σιλικόνη
Απολαύστε κορυφαίους, “εκλεκτούς” οργασμούς με τον υπέροχο Josephine, τον νέο πανέμορφο δονητή, από την πολυτελή σειρά Elite με την υπογραφή της Dream Toys.

Σέξι, κομψός και φινετσάτος, σε μυστηριώδες μαύρο χρώμα με πολυτελείς χρυσές λεπτομέρειες, ο Josephine διαθέτει ένα έντονα καμπυλόγραμμο, στιβαρό μα ιδιαίτερα εύκαμπτο σώμα, σχεδιασμένο να αγκαλιάζει τέλεια τα οικεία σημεία σας διεγείροντας ταυτόχρονα πολλές από τις ερωτογενείς σας ζώνες, όπως την κλειτορίδα, τις νευρικές απολήξεις του κολπικού καναλιού, αλλά και το πολυπόθητο G-spot, καθώς και έναν ισχυρό αλλά εξαιρετικά αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και ταχύτητας για να επιλέγετε το δικό σας αγαπημένο, ο οποίος θα σας προσφέρει θυελλώδεις, ορμητικούς οργασμούς.

Ο Josephine είναι κατασκευασμένος από απολύτως ασφαλή για την επιδερμίδα, βελούδινη απαλή, λεία και ομαλή σιλικόνη άριστης ποιότητας και είναι 100% αδιάβροχος (διαθέτει πιστοποίηση IPX7) για να μην τον στερήστε ούτε στο μπάνιο. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (παρέχεται στη συσκευασία) για να μην ανυσυχείτε ότι θα μείνετε στη μέση από…ενέργεια.

Χρήση: Για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τον δονητή κρατήστε πατημένο το επάνω κουμπί λειτουργίας για 3 περίπου δευτερόλεπτα. Πατώντας σύντομα το κάτω κουμπί (με το σύμβολο δόνησης), μπορείτε να αλλάζετε άμεσα τα προγράμματα

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Διαστάσεις: συνολικό μήκος 20 cm, μήκος διείσδυσης: 12,5 cm, διάμετρος: 3,7 cm

Δείτε επίσης

Sofia Red Evolution by Dream Toys
€ 67,90   € 56,86
Coco Duo Rabbit Vibrator Vivre by Dream Toys
€ 78,90   € 66,90
Flirts Rabbit Vibrator Purple by Dream Toys
€ 38,90   € 32,68
Sparkling Julia Duo Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 67,90
Camille Rabbit Vibrator Amour Red Dream Toys
€ 88,90
Επιστροφή στην κορυφή