Eva Red Evolution by Dream Toys

€ 64,90 € 54,73


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7383
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 8720365100895
“Επαναστατήστε” απέναντι στη μονοτονία και τη ρουτίνα και απολαύστε και πάλι τη μαγεία της ηδονής με τη βοήθεια της Eva, του νέου, κόκκινου πειρασμού από την συλλογή Red Revolution της εταιρίας Dream Toys.

Λεπτοκαμωμένη, κομψή και δυναμική, με μοντέρνα, εργονομική σχεδίαση και υπέροχες καμπυλώσεις, η Eva διαθέτει ένα επιβλητικό κορμό και μία έντονη, στρογγυλεμένη κεφαλή, ειδικά μελετημένη να διεισδύει εύκολα και να εντοπίζει άμεσα το μαγικό G-spot προσφέροντας ισχυρή διέγερση σε όλες τις ερωτογενείς σας ζώνες. Στο εσωτερικό της φωλιάζουν 2 ισχυροί κινητήρες, ένας στην κορυφή και ένας στο κέντρο, εφοδιασμένοι με 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, ενώ επιπλέον, στο εσωτερικό της κορυφής, υπάρχει ένα σφαιρίδιο, εξοπλισμένο με 3 ταχύτητες, το οποίο κινείται λιγωτικά πάνω -κάτω, προσφέροντας εξαιρετική τόνωση των χειλιών.

Η Eva είναι κατασκευασμένη από λεία και απαλή σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενη με μαγνητικό καλώδιο USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και είναι αδιάβροχη για χαλάρά παιχνίδια και στο νερό. Ιδανική για solo αλλά και duo συνευρέσεις.

Χρήση: Για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον δονητή πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στο κάτω μέρος του πάνελ. Για να αλλάξετε τις λειτουργίες δόνησης στο επάνω μέρος, πατήστε σύντομα το μεσαίο πλήκτρο. Για να ξεκινήσετε/αλλάξετε την ταχύτητα του σφαιριδίου πατήστε σύντομα το επάνω πλήκτρο.

Για βελτιστοποίηση της αίσθησης σάς προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τον δονητή πάντα με ένα ποιοτικό λιπάντικο με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα καθαριστικό για Sex Toys και να τον αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1,5 ώρες
Συνολικό μήκος: 20,8 cm, μήκος χρήσης: 13 cm, διάμετρος: 3,3 cm

Δείτε επίσης

Happiness Tickle My Senses G-Spot Vibrator by ToyJoy
€ 38,90   € 33,90
Ariel G-Spot Vibrator Fuchsia by Happy Loky
€ 28,90
Fuze Remote Control Couples Vibrator Loving Joy
€ 74,40   € 68,90
Mini G-Spot Vibrator Purple Loving Joy
€ 13,90
Awesome G-Spot Vibrator Love Rabbit byToyJoy
€ 54,90
Επιστροφή στην κορυφή