Timeless Molding Bold G Spot Vibrator Black Toyz4Lovers

€ 44,90 € 38,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7604
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Italy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Toyz4Lovers
Barcode 8053629699324
Αφεθείτε στο σαγηνευτικό άγγιγμα του υπέροχου Molding Bold G-Spot, του νέου, επαναφορτιζόμενου δονητή για το μαγικό σημείο G από την συλλογή Timeless της εταιρίας Toyz4lovers.

Μοντέρνος, κομψός και σέξι, σε κλασικό άσπρο - μαύρο, με αισθησιακές καμπύλες, εύκαμπτο σώμα και λεία, ευέλικτη κεφαλή για εύκολη διείσδυση και ισχυρή τόνωση των ευαίσθητων ερωτογενών ζωνών σας, ο δονητής θα σας προσφέρει υπέροχες στιγμές απόλαυσης.

Το ελαφρά κυρτό του σχήμα με το έντονο, ευρύ άκρο, σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα πολλαπλών δονήσεων και την απαλή, βελούδινη υφή θα διεγείρουν μοναδικά τον κόλπο και τις νευρικές απολήξεις του, αλλά και το μαγικό σημείο G χαρίζοντάς σας ονειρεμένους οργασμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη διέγερση του προστάτη.
Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι αδιάβροχος, για ασφαλή χρήση και στο μπάνιο ή στο ντους. Κατάλληλος για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Συστήνεται ιδιαίτερα στους αρχάριους που επιθυμούν να πειραματιστούν με τη χρήση ερωτικών παιχνιδιών.

Συνιστάται η εφαρμογή λιπαντικού με βάση το νερό για αύξηση της αίσθησης και η απολύμανση του παιχνιδιού με ένα ποιοτικό toy cleaner μετά από κάθε χρήση.

Συνολικό μήκος: 20cm, Μήκος εισαγωγής: 15cm. Διάμετρος: 3cm

Δείτε επίσης

Insatiable Desire G-spot Vibrator 10cm by Fifty Shades of Grey
€ 39,90   € 34,90
Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy
€ 38,90   € 33,80
Juliëtte Elite G-Spot Vibrator by Dream Toys
€ 52,90   € 46,70
Nude Sierra G Spot Duo Vibrator Orange Dream Toys
€ 69,80
Zare Luz Black The Love Light Collection by ToyJoy
€ 58,90
Επιστροφή στην κορυφή