Happiness Tickle My Senses G-Spot Vibrator by ToyJoy

€ 38,90 € 33,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7776
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8713221821591
“Γαργαλήστε” τις αισθήσεις σας και βιώστε μαγικούς, ανεπανάληπτους οργασμούς με τον εξαιρετικό Tickle my Senses, τον νέο g-spot δονητή από την μοντέρνα συλλογή Happiness της εταιρίας Toy Joy.

Κομψός, δυναμικός και απίστευτα σέξι, με ομαλή επιφάνεια χωρίς ενοχλητικές ραφές ή ραβδώσεις, στιβαρό, λείο σώμα με καμπυλόγραμμο, κυρτό άκρο για απόλυτα στοχευμένη τόνωση των ερωτογενών ζωνών εξωτερικά (κλειτορίδα, θηλές, βάλανο πέους, όσχεο), αλλά και του μαγικού σημείου G εσωτερικά, ο δονητής, παρά το διακριτικό του μέγεθος, διαθέτει ισχυρό κινητήρα, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικά προγράμματα πάθους (4 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες έντασης), τα οποία ρυθμίζονται μέσω ενός απλού μεταλλικού κουμπιού στη βάση του για μέγιστη ευκολία και άνεση στη χρήση.

Ο Tickle my Senses είναι κατασκευασμένος από βελούδινα απαλή, υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και διαθέτει εσωτερική, μπαταρία, η οποία επαναφορτίζεται μέσω usb καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Με αδιάβροχη λειτουργία για παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους (διαθέτει προστασία από πιτσιλιές νερού).

Να χρησιμοποιείται πάντα με λιπαντικό νερού για βέλτιστη αίσθηση και μέγιστη απόδοση. Πριν και μετά την χρήση να καθαρίζεται προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Σε ιδανικό travel size μέγεθος για να τον έχετε πάντα και παντού μαζί σας.

Συνολικό Μήκος: 14cm Διάμετρος: 2,3cm

Δείτε επίσης

Luna 2 Flexible G Spot Vibrator purple by Toyoy
€ 39,70
Glam Dual Wand Vibrator Black Dream Toys
€ 79,80   € 69,80
Classic Chic 7 Function Vibrator 16cm by Calexotics
€ 25,90
John Glosy Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Επιστροφή στην κορυφή