Awesome G-Spot Vibrator Love Rabbit byToyJoy

€ 54,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7779
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221823113
Παραδοθείτε στις ηδονικές απολαύσεις της G-spot διέγερσης με τον υπέροχο Awesome G-Spot Vibrator τον νέο, πανέμορφο δονητή από τη μοντέρνα συλλογή Love Rabbit της εταιρίας ToyJoy.

Ο ελαφρώς κυρτός άξονας με τις κομψές καμπύλες και την έντονη, βολβοειδή κεφαλή, σχεδιασμένη να στοχεύει τα γλυκά σας σημεία με θεϊκή ακρίβεια, σε συνδυασμό με δυναμικές δονήσεις και το “μεταξένιο” άγγιγμα θα σας ενθουσιάσουν εκτοξεύοντάς σας στα ουράνια και θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτους οργασμούς τόσο στις ερωτικές συναντήσεις με τον σύντροφό σας όσο και στα solo παιχνίδια σας.

Επιπλέον, ο δονητής διαθέτει ένα ισχυρό, αλλά αθόρυβο μοτέρ, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και 5 κλίμακες έντασης για να επιλέγετε κάθε φορά τα δικά σας αγαπημένα προγράμματα, ενώ είναι και ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση -ελέγχεται μέσω τριών απλών κουμπιών στη βάση του- για μεγαλύτερη άνεση.
Χρήση: Πατήστε το + για να αυξήσετε την ταχύτητα. Πατήστε το – για να μειώσετε την ταχύτητα. Κρατήστε πατημένο για 2 δευτερόλεπτα το ο για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον δονητή ή πατήστε το γρήγορα για να αλλάξετε τα μοτίβα δόνησης.

Ο Awesome είναι κατασκευασμένος από μαλακή, μεταξένια σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικά και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση από μπαταρίες, ενώ διαθέτει και προστασία από τις πιτσιλιές νερού για να χαίρεστε τα πλούσια προσόντα του και στο μπάνιο ή το ντους. Προσοχή! Μην τον βυθίζετε!

Όσο διαρκεί η φόρτιση ανάβει ένα κόκκινο φωτάκι. Μόλις φορτιστεί πλήρως, το φωτάκι γίνεται πράσινο.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Να το απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.
Κατάλληλος για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Ιδανικός για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Ένα πραγματικό “πολυ-εργαλείο” τόνωσης και ευχαρίστησης

Μήκος: 21cm, διάμετρος: 3,8cm.

Δείτε επίσης

John Glosy Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Mini G-Spot Vibrator Black 12.50cm Loving Joy
€ 13,90
Prestige Natasha G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 68,90   € 54,55
G Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 27,95
Molding Simple G-Spot Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 43,50
Επιστροφή στην κορυφή