Dinky Jaimy D. Vibrator by Dream Toys

€ 68,90 € 64,68


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7984
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 19,50 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365101977
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα σειρά Dinky της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις δυναμικές, ανεξάρτητες, χειραφετημένες γυναίκες της εποχής που πατούν γερά στα πόδια τους και ξέρουν να τα βγάζουν πέρα μόνες τους και στα καθημερινά, πρακτικά ζητήματα, είτε πρόκειται για την επισκευή του αυτοκινήτου τους, είτε για την εγκατάσταση της καινούριας τους κουζίνας.

Κομψά και πρακτικά, με άψογη λειτουργικότητα και μοντέρνα εμφάνιση, σε υπέροχο, βαθύ μοβ με μεγάλα, γυαλιστερά, μεταλλικά μέρη, τα οποία έρχονται σε όμορφη αντίθεση με την βελούδινα απαλή σιλικόνη, τα παιχνίδια της σειρά έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια γυναίκα για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της.

Ενεργοποιήστε τη μηχανή του πάθους σας με τον υπέροχο Jaimy D., τον νέο G-spot δονητή από την πολυτελή συλλογή Dinky της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός, στιβαρός και δυναμικός, ο Jaimy D διαθέτει έναν ελαφρά κυρτό, γεμάτο καμπύλες άξονα, με στρογγυλεμένη άκρη για εύκολη διείσδυση και έντονες πτυχώσεις για επιπλέον διέγερση, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να ανακαλύπτει εύκολα και να αγκαλιάζει μοναδικά το σημείο G χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτη ικανοποίηση. Στο εσωτερικό του φωλιάζει ένας ισχυρός, αλλά αθόρυβος κινητήρας, εξοπλισμένος με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες, τα οποία ελέγχονται εύκολα με 2 απλά κουμπιά κοντά στη βάση του δονητή.

Ο Jaimy D είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Διαστάσεις: Μήκος 19,5 cm, Πλάτος 5,2 cm, Ύψος 3,8 cm

Δείτε επίσης

The Candy Shop Peach Party Dream Toys
€ 63,90   € 53,87
Classic Vibrator Medium Pink by Toy4Lovers
€ 16,90   € 13,80
TRI Purple 23.50cm by Vibe Therapy
€ 59,70   € 53,90
Classic Vibrator Medium Black by Toyz4Lovers
€ 16,80   € 14,90
Desire Vibrator by Calexotics
€ 29,50   € 24,80
Επιστροφή στην κορυφή