Dark Desires Maxima Curved Vibrator by Dream Toys

€ 79,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7989
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102059
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Dark Desires της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά απευθύνεται σε χρήστες και των δύο φύλων και σχεδιάστηκε για τους αχόρταγους εραστές που τολμούν να ικανοποιούν τις βαθιές, σκοτεινές τους επιθυμίες, εκείνους που αγαπούν να εξερευνούν τις κρυφές φαντασιώσεις τους, αλλά και όσους προτιμούν το λιγότερο προφανές στο κρεβάτι τους.
Η σειρά διαθέτει εργονομικής σχεδίασης παιχνίδια σε πολυτελές μαύρο χρώμα, κατάλληλα για κολπική και πρωκτική διέγερση, τα οποία θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Εξερευνήστε τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του κορμιού σας με τον εξαιρετικό Maxima, τον νέο G-spot δονητή της σειράς Dark Desires και βιώστε μαγικές στιγμές ερωτικής αφύπνισης!

Βελούδινα απαλός, λείος και ομαλός στην αφή, με έντονη, κυρτή σχεδίαση και ελαφρά μυτερό άκρο για εύκολο εντοπισμό και τόνωση του μαγικού σημείου G, ο Maxima θα σας ενθουσιάσει με τα ξεχωριστά προσόντα του. Ο δονητής διαθέτει ένα ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και 5 ρυθμίσεις έντασης, για δυναμικές διεισδύσεις ενώ στο εσωτερικό του είναι επιπλέον τοποθετημένη μία χάντρα, η οποία κυλάει πάνω – κάτω σε 6 διαφορετικές ταχύτητες παρέχοντας ένα μοναδικό κολπικό μασάζ στα καυτά σας σημεία.

Ο Maxima είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι απόλυτα αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Εύκολη λειτουργία με δύο μόνο κουμπιά. Κατάλληλος ακόμα και για αρχάριους που επιθυμούν να πειραματιστούν με ερωτικά παιχνίδια.
Ενδείκνυται και για πρωκτική χρήση.

Συνολικό μήκος 21cm, διάμετρος 3,8cm.

Δείτε επίσης

MilkShake Dance G-Spot LoveRabbit by ToyJoy
€ 38,73
Juliëtte Elite G-Spot Vibrator by Dream Toys
€ 52,90   € 46,70
Wave Grip Vibrator Small Pink by Toyz4Lovers
€ 49,90   € 45,40
Awesome G-Spot Vibrator Love Rabbit byToyJoy
€ 54,90
Timeless Molding Bold G Spot Vibrator Black Toyz4Lovers
€ 44,90   € 38,80
Επιστροφή στην κορυφή