MilkShake Dance G-Spot LoveRabbit by ToyJoy

€ 38,73


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8345
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8713221829603
Ανοίξτε τη μουσική, δημιουργήστε τη σωστή ατμόσφαιρα και βουτήξτε στην απόλαυση με τον υπέροχο Milkshake Dance, τον νέο, πανέμορφο δονητή από τη μοντέρνα συλλογή Love Rabbit της εταιρίας ToyJoy.

Σέξι, ζωηρός και προκλητικός, σε girly ροζ – φούξια χρώμα με διακριτικές μεταλλικές λεπτομέρειες, ο Milkshake Dance θα σας χαρίσει το ωραιότερο πάρτι της ζωής σας! Ο κομψός, εύκαμπτος άξονας με το ελαφρώς κυρτό σχήμα και την έντονη, βολβοειδή κεφαλή, σχεδιασμένη να στοχεύει όλα τα γλυκά σας σημεία με θεϊκή ακρίβεια, σε συνδυασμό με τις έντονες, δυναμικές δονήσεις και το “μεταξένιο” άγγιγμα θα σας ενθουσιάσουν εκτοξεύοντάς σας στα ουράνια και θα σας προσφέρουν ανεπανάληπτους οργασμούς τόσο στις ερωτικές συναντήσεις με τον σύντροφό σας όσο και στα solo παιχνίδια σας.

Ο δονητής διαθέτει επιπλέον, έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και 3 κλίμακες έντασης για να επιλέγετε κάθε φορά τα δικά σας αγαπημένα προγράμματα, ενώ είναι και ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση -ελέγχεται μέσω δύο απλών κουμπιών στη βάση του- για μεγαλύτερη άνεση.

Χρήση: Πατήστε το κάτω κουμπί για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον δονητή. Πατήστε το επάνω κουμπί για να αλλάξετε προγράμματα δόνησης.

Ο Milkshake Dance είναι κατασκευασμένος από μαλακή, βελούδινα απαλή σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικά και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση από μπαταρίες ενώ διαθέτει και προστασία από τις πιτσιλιές νερού για να χαίρεστε τα πλούσια προσόντα του και στο μπάνιο ή το ντους (IPX5). Προσοχή! Μην τον βυθίζετε!

Φόρτιση: Συνδέστε το βύσμα του καλωδίου USB φόρτισης στο δονητή - η υποδοχή με την ένδειξη DC βρίσκεται πάνω από τα κουμπιά ελέγχου του δονητή.
Συνδέστε την υποδοχή USB στην πηγή.
Το LED αναβοσβήνει κατά τη φόρτιση και ανάβει συνεχώς όταν φορτιστεί πλήρως.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.
Κατάλληλος για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Ιδανικός για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Ένα πραγματικό “πολυ-εργαλείο” τόνωσης και ευχαρίστησης

Διαστάσεις:
Συνολικό μήκος: 21cm
Λειτουργικό μήκος για εισαγωγή: 11cm
Διάμετρος.: 3,5cm

Δείτε επίσης

B Gee Classic Plus Black by BSwish
€ 36,90   € 32,90
Handy Wave Grip Large Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 59,90   € 55,90
Gregory G-Spot Vibrator Pink DreamLove
€ 42,90   € 37,90
Claire Triple Pleasure Vibrator Amour Pink Dream Toys
€ 88,90
Timeless Molding Bold G Spot Vibrator Black Toyz4Lovers
€ 44,90   € 38,80
Επιστροφή στην κορυφή