Tiani 3 Black by Lelo

€ 169,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1059
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Υλικό Σιλικόνη
Εισαγόμενο 7,80 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Προέλευση Sweden
Εταιρεία Lelo
Barcode 7350022279353
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Μήκος 16,00 cm
Η Σουηδική εταιρία Lelo κατασκευάζει τα πιο premium και designer μοντέλα δονητών στο κόσμο. Τα σχέδια της έχουν αποσπάσει δεκάδες παγκόσμια βραβεία.

Το Tiani by Lelo είναι η "απάντηση" της Σουηδικής εταιρίας στο γνωστό We Vibe. Η "απάντηση" της Lelo αλλάζει βέβαια τα δεδομένα στη κατηγορία, αφού η Σουηδική εταιρία κατάφερε - για μία ακόμη φορά - να καινοτομήσει και να "ανεβάσει τον πύχη" για τον ανταγωνισμό.

Το Tiani by Lelo είναι ένας δονητής, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Το σχήμα του είναι τέτοιο ώστε το ένα τμήμα του Tiani να διεισδύει στο κόλπο (εσωτερικά), ενώ το άλλο τμήμα του να καλύπτει την ευαίσθητη περιοχή της κλειτορίδας (εξωτερικά). Το εξωτερικό τμήμα είναι εκείνο που δονείται. Το πρώτο τμήμα (εσωτερικό) είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει τη ταυτόχρονη διείσδυση του πέους (από κάτω). Στην ουσία λοιπόν, το Tiani by Lelo είναι ενας δονητής που "συνοδεύει" το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του Lovemaking. Και αυτή είναι απλά μία από τις πολλές χρήσεις του ...

Το Tiani 3 by Lelo είναι το εξελιγμένο μοντέλο του Tiani 2 το οποίο έχει 100% ισχυρότερη δόνηση από το προηγούμενο μοντέλο, μεγαλύτερη εμβέλεια στο remote control του και μεγαλύτερο επάνω (εξωτερικό) τμήμα για καλύτερο ερεθισμό της κλειτορίδας.

To Tiani 3 by Lelo έχει πολλά απίθανα χαρακτηριστικά. Το γεγονός πως είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και μικρό σε διαστάσεις το καθιστά ένα πραγματικό multi-toy. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, ως απλός clitoral δονητής αλλά και ως remote egg ... αν θέλετε να το "φορέσετε" σε μία "βόλτα" εκτός σπιτιού.

Το Tiany 3 by Lelo διαθέτει ένα καταπληκτικό remote control. Από το Control μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 6 έτοιμα προγράμματα δόνησης που προσφέρονται ή ένα από τα 2 προγράμματα SenseMotion™. Τα προγράμματα SenseMotion™ σας επιτρέπουν να καθορίσετε εσείς το ρυθμό και την ένταση της δόνησης με τη κίνηση του χεριού. Ουσιαστικά, το Control ανιχνεύει τις κινήσεις σας και μεταδίδει ανάλογη δονηση στο Tiani.

To Tiani 3 by Lelo είναι αθόρυβο, εντελώς αδιάβροχο (χρήση τόσο στο ντους όσο και μέσα στη μπανιέρα) και πάρα πολύ ισχυρό στη full-power δονηση. Κατασκευάζεται από σιλικόνη και είναι υπέροχα απαλό και ευχάριστο στην αφή. Το Tiani είναι επαναφορτιζόμενο με μπαταρία τύπου Li-Ion 70 mAh η οποία φορτίζει σε 2 μόλις ώρες και έχει χρόνο αναμονής (standby) μέχρι και 90 ημέρες. H εγγυημένη απόσταση στην οποία λειτουργεί το Control είναι 12 μέτρα - εμείς που το δοκιμάσαμε (σε ευθεία, χωρίς εμπόδια) το "λειτουργήσαμε" στα 25 μέτρα χωρίς πρόβλημα.

To Tiani 3 by Lelo είναι ο κορυφαίος κλειτοριδικός δονητής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κόσμο. Θα σας παραδωθεί συσκευασμένος στο καταπληκτικό κουτί της Lelo - περιέχει φορτιστή, μπαταρίες ΑΑΑ (για το Control)και μεταξωτό σακουλάκι φύλαξης.

Δείτε επίσης

Brilly Glam We Love Couple Vibrator Black DreamLove
€ 52,90
3 Speed Power Bullet Extended Breeze Blue by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
Yva Gold by Lelo
€ 2.990,00
Powerful Bullet Ultra Strong Purple Vibes of Love by Dream Toys
€ 28,80   € 23,90
Glam Bold Travel Wand Vibrator Bordaeux Dream Toys
€ 94,70   € 83,90
Επιστροφή στην κορυφή