Mona Wave Vibrator Black by Lelo

€ 158,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4670
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Sweden
Barcode 7350075021398
Εταιρεία Lelo
Υλικό Σιλικόνη
Αφεθείτε στην απολαυστική φροντίδα ενός από τους καλύτερους G-Spot massager και νοιώστε έντονα κύματα οργασμού να κατακλύζουν τις αισθήσεις σας, και να σας οδηγούν σε ανεπανάληπτες κορυφώσεις. Ο "MONA Wave", ο νέος δονητής της κορυφαίας και πολλάκις βραβευμένης σουηδικής εταιρίας LELO, δεν σας σπρώχνει απλά στα άκρα της απόλυτης ικανοποίησης, αλλά σας οδηγεί σ’ έναν εντελώς καινούργιο κόσμο αισθήσεων.

Ειδικά σχεδιασμένος για να βρίσκει με ακρίβεια το πολυπόθητο σημείο G, ο πανέμορφος αυτός δονητής ρέει μέσα σας σαν τα δάχτυλα του εραστή σας, κάνοντάς σας ένα άκρως ηδονικό, εσωτερικό μασάζ που θα σας μαγέψει.

Ο "MONA Wave" διαθέτει 8 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και επίπεδα ταχύτητας, τα οποία ρυθμίζονται μέσω ενός διαισθητικού πίνακα, ο οποίος κρατά στη μνήμη του τις τελευταίες ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσατε (για μεγαλύτερη ευκολία), ενώ κλειδώνεται πλήρως για μεγαλύτερη ασφάλεια, σε περίπτωση που ταξιδεύετε.

Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη (phathalate free και FDA approved) και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ο MONA Wave με τον τέλειο στιλιστικό σχεδιασμό, την απαλή σα βελούδο υφή, τις καινοτόμες καμπύλες και το ισχυρό, μα απόλυτα αθόρυβο μοτέρ, θα γίνει ο παντοτινός σας σύντροφος, ο ακάματος εραστής που θα φροντίζει και θα ικανοποιεί άμεσα όλες σας τις ανάγκες.

Ο εξαιρετικός αυτός δονητής είναι 100% αδιάβροχος και επαναφορτιζόμενος και έρχεται με ένα χρόνο εγγύηση και 10 χρόνια εγγύηση ποιότητας από την ίδια την εταιρία.

Έχει μήκος διείσδυσης 13cm και διάμετρο 3,7cm. Η διάρκεια φόρτισης είναι 2 ώρες στα 5.0V, η διάρκεια χρήσης του είναι 2 ώρες, ενώ ο χρόνος αναμονής του είναι 90 ημέρες. Τύπος μπαταρίας: Li-Ion 500mA 3.7V

Δείτε επίσης

Candice Charistmatic G Spot Vibrator by Dream Toys
€ 66,90
Eva Red Evolution by Dream Toys
€ 64,90   € 54,73
Lucy Romance G-Spot Vibrator by Dream Toys
€ 58,90   € 42,88
Mini G-Spot Vibrator Lavender Loving Joy
€ 13,90
Ariel G-Spot Vibrator Fuchsia by Happy Loky
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή