Liv 2 Cerise by Lelo

€ 136,60


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5534
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 17,50 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Sweden
Βάρος 85 gr
Barcode 7350022277908
Εταιρεία Lelo
Η Σουηδική εταιρία Lelo κατασκευάζει τα πιο premium και designer μοντέλα δονητών στο κόσμο. Τα σχέδια της έχουν αποσπάσει δεκάδες παγκόσμια βραβεία.

Ο δονητής Liv 2 αποτελεί ένα mid-size vibrator σε κλασική, λιτή γραμμή. Είναι ένας δονητής που απευθύνεται στη γυναίκα του σήμερα, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα από τα παγκόσμια best sellers (σύμφωνα με έρευνες της Lelo) σε περιπτώσεις ζευγαριών που επιλέγουν μαζί το Sex Toy.

Σύμφωνα με το σχεδιαστή του Liv 2, η καμπύλη του δονητη έχει μελετηθεί έτσι ώστε να προσφέρει την τέλεια επαφή με το σώμα. Το Liv "αγκαλιάζει" τις ερωτογενείς ζώνες, μεταδίδοντας έτσι τη δόνηση με τον πιο αποτελεσματικό και ικανοποιητικό τρόπο.

Κατασκευασμένο από έναν πολύ υψηλής ποιότητας συνδυασμό Body Safe ABS και σιλικόνης (phthalate free και FDA approved), το Liv 2 είναι επαναφορτιζόμενο με δυνατότητα να λειτουργεί για 4 ώρες με 2 μόλις ώρες φόρτισης (έχει χρόνο standby μέχρι και 90 ημέρες). Είναι σχεδόν απόλυτα αθόρυβο και διαθέτει επιλογέα έντασης της δονησης (8 modes).

Το Liv 2 είναι πλήρως αδιάβροχο (fully waterproof) για χρήση τόσο στο ντους όσο και στη μπανιέρα. Διαθέτει λειτουργία "κλειδώματος" για περιπτώσεις μεταφοράς ή ταξιδιού (fully-lockable).

To Liv 2 απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και design στα Sex Toys τους. Προσφέρεται σε πολυτελή κασετίνα - είναι άλλωστε και ιδανικό για δώρο.

Δείτε επίσης

Asteria Silicone Vibrator Royal Fantasies by Dream Toys
€ 69,90
Bone by Myla
€ 299,00
Sugar Britches Vibrator Purple by Dream Toys
€ 46,78
Zare Luz Black The Love Light Collection by ToyJoy
€ 58,90
Prince Charming Pop Tease 7 Pink Global Novelties
€ 46,90   € 34,88
Επιστροφή στην κορυφή