TRI Purple 23.50cm by Vibe Therapy

€ 59,70 € 53,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5618
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 23,50 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία 3 × AAA
Εταιρεία Vibe Therapy
Barcode 6946689010579
Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η εταιρία Vibe Therapy έχει καταφέρει να βρεθεί ανάμεσα στα Top Designer Brands στο χώρο των Sex Toys. Το TRI δείχνει ακριβώς πως έχει συμβεί αυτό.

Το μοντέλο TRI είναι ένας δονητής που εντυπωσιάζει τόσο από άποψη σχεδιασμού, όσο και από άποψη λειτουργικότητας. Το γεγονός και μόνο ότι διαθέτει 3 αυτόνομους μηχανισμούς δόνησης είναι απλά ... απίστευτο. Οι μηχανισμοί δονησης είναι τοποθετημένοι κατά μήκος του δονητή - ένας στη βάση, ένας στο κέντρο και ένας στη κορυφή του. Σε αντίθεση λοιπόν με τη συντριπτική πλειοψηφία των δονητων, το TRI εξασφαλίζει τη κατανομή της δόνησης σε ολόκληρο το "σώμα" του δονητη.

To TRI διαθέτει 7 διαφορετικά προγράμματα δόνησης. Το πρόγραμμα (program 3) στο οποίο η δόνηση "μετακινείται" από τον έναν μηχανισμό στον άλλο (βάση-κέντρο-κορυφή), είναι απλά απολαυστικό. Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει άλλος δονητής - τουλάχιστον δεν έχουμε καταφέρει να τον εντοπίσουμε - με τέτοιες δυνατότητες.

Όσον αφορά το design του TRI, αυτό αποτελεί "παράδειγμα προς ... μίμηση". Ανατομικά σχεδιασμένο, απλό στο χειρισμό του (Touch Buttons Control) και σε υπέροχο χρώμα. Όλα αυτά σε φαρμακευτική σιλικόνη - το καλύτερο και ακριβότερο υλικό που χρησιμοποιείται σήμερα στη παγκόσμια βιομηχανία των Sex Toys.

Το TRI είναι ιδιαίτερα απαλό και ευχάριστο στην αφή. Είναι εύκαμπτο (ακριβώς όσο πρέπει) και αδιάβροχο για χρήση στο ντους. Είναι άοσμο (σιλικόνη) και καθαρίζεται απλά με νερό και σαπούνι - η σιλικόνη δεν έχει πόρους και θεωρείται ένα από τα καλύτερα υλικά και από άποψη υγιεινής.

Το TRI είναι ένας δονητής που απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να συνδυάσουν design, λειτουργικότητα και υψηλή ποιότητα κατασκευής - όλα μαζί σε ένα και μόνο Luxury Vibrator.

Δείτε επίσης

John Glosy Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Zare Luz Black The Love Light Collection by ToyJoy
€ 58,90
Delphine Aquatic Classic Vibrator Dream Toys
€ 54,83
Stoner Vibes Pack a Fatty Pink by Global Novelties
€ 46,90   € 39,80
OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 37,90
Επιστροφή στην κορυφή