Sugar Britches Vibrator Purple by Dream Toys

€ 46,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6300
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 15,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632671763
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Βιώστε στο μέγιστο την απόλυτη ερωτική ικανοποίηση με τον εξαιρετικό Sugar Britches, τον νέο, επαναφορτιζόμενο δονητή της Dream Toys που τώρα μπορείτε να αγοράσετε εύκολα, άμεσα και διακριτικά στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva.

Εργονομικά σχεδιασμένος με μία ελαφρά στρογγυλεμένη κεφαλή, για εύκολο εντοπισμό του πολύτιμου G-spot, στιβαρό, καμπυλόγραμμο σώμα για να προσαρμόζεται άμεσα στις καμπύλες του κορμιού σας, απαλή σα βελούδο υφή για μαγικά αγγίγματα, εύκαμπτη σχεδίαση, για άνετη διείσδυση χωρίς τραυματισμούς των τοιχωμάτων του κόλπου, και έναν πανίσχυρο μα ταυτόχρονα αθόρυβο κινητήρα με 9 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, ο Sugar Britches θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής ακόμα και στις πιο απαιτητικές από εσάς!

Κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας χωρίς πόρους, απαλλαγμένη από λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS, ο Sugar Britches είναι εξαιρετικά εύκολος στην χρήση με ένα μόνο κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και ένα για “πλοήγηση” μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών.
Επιπλέον, είναι αδιάβροχος για non-stop παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους, επαναφορτιζόμενος για μην μείνετε ποτέ… στη μέση –φορτίζει πλήρως σε δύο μόλις ώρες και αποδίδει μία περίπου ώρα παιχνιδιού – ενώ ένα φωτάκι παραμένει αναμμένο καθ΄ όλη τη διάρκεια της φόρτισης

Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα καλής ποιότητας συμβατό λιπαντικό. Μετά την χρήση να τον πλένετε καλά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toy cleaner

Μήκος: 21.00cm Διάμετρος: 3,6cm

Δείτε επίσης

Prince Charming Pop Tease 7 Purple Global Novelties
€ 46,90   € 34,88
Pink Minx Vibrator by Shiri Zinn
€ 139,90
Funky Wave Vibrator Violet by ToyJoy
€ 24,80   € 22,80
Classic Vibrator Medium Pink by Toy4Lovers
€ 16,90   € 13,80
Honey Bear Vibes Of Love by Dream Toys
€ 72,90   € 64,48
Επιστροφή στην κορυφή