Luminate Luz Black Vibrator 17cm Black by ToyJoy

€ 58,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6846
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221467829
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Βάλτε φωτιά στην ερωτική σας ζωή με τον μοναδικό Luminate, τον νέο πολυτελή G-spot δονητή με τον αισθησιακό LED φωτισμό, από την πολυτελή συλλογή Luz (Lovelight Collection) με την υπογραφή της Toy Joy.

Μοντέρνος, κομψός, εργονομικά σχεδιασμένος με έναν ευέλικτο, καμπυλόγραμμο άξονα, ο οποίος κάμπτεται ώστε να αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες σας και μία ελαφρώς κεκλιμένη, έντονη κεφαλή, ειδικά μελετημένη να εντοπίζει με ευκολία το μαγικό G-Spot, ο Luminate θα σας ξετρελάνει, ενώ η λεία, βελούδινη υφή του θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες αισθήσεις. Ένα πραγματικά υπέροχο toy που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή!

Ο Luminate διαθέτει έναν ισχυρό μα παράλληλα διακριτικό κινητήρα εφοδιασμένο με 7 διαφορετικά προγράμματα (4 λειτουργίες δόνησης και 3 επίπεδα έντασης), για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με κάθε επιλεγμένη λειτουργία δόνησης, η κομψή επιχρυσωμένη βάση του δονητή φωτίζεται με διαφορετικό χρώμα, για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα την αγαπημένη σας, δημιουργώντας ξεχωριστή ερωτική ατμόσφαιρα.

Έλεγχος: Ελέγχεται μέσω ενός κουμπιού στο κάτω μέρος του δονητή. Μετά το πρώτο πάτημα η λυχνία LED ανάβει αλλά ο δονητής δεν δονείται ακόμη. Με κάθε περαιτέρω πάτημα αλλάζει το πρόγραμμα δόνησης.

Κατασκευασμένος από premium σιλικόνη ιατρικού τύπου, βελούδινα απαλή στην αφή, χωρίς ραφές και πόρους για απόλυτη ασφάλεια, ο Luminate είναι ιδανικός για χρήστες όλων των επιπέδων εμπειρίας, για.solo, αλλά και duo συνευρέσεις. Είναι 100% αδιάβροχος για απολαυστικά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους και είναι πάντα…ετοιμοπόλεμος, καθώς επαναφορτίζεται μέσω USB καλωδίου (παρέχεται στη συσκευασία).
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό! Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση να καθαρίζετε τον δονητή με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner.
Συνολικό μήκος: 17cm. Διάμετρος: 3,5cm

Δείτε επίσης

Dinky Jody F. Mini Vibrator by Dream Toys
€ 57,90   € 49,80
Prince Charming Pop Tease 7 Purple Global Novelties
€ 46,90   € 34,88
Bone by Myla
€ 299,00
Incantation 7 Pink 16.50cm by Vibe Therapy
€ 43,70   € 38,80
Classic Vibrator Medium Black by Toyz4Lovers
€ 16,80   € 14,90
Επιστροφή στην κορυφή