Elys Convex 18cm Pink Vibrator by Toyz4Lovers

€ 37,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6850
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,10 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8053629698402
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Αφήστε το μαγικό άγγιγμα του Convex Pink, του νέου, υπέροχου δονητή από την πολυτελή σειρά Elys της εταιρίας Toyz4Lovers να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας και ζήστε ανεπανάληπτους οργασμούς, όπως ποτέ ξανά!

Κομψός, πολυτελής και ευέλικτος με εργονομικό σχήμα, βελούδινη υφή και διακριτικό μέγεθος, ο Convex Pink σχεδιάσθηκε για να αγκαλιάζει εύκολα τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες, τονώνοντας τα γλυκά σημεία του σώματός σας και να σας χαρίζει έντονες, ονειρεμένες διεγέρσεις. Χάρη στο μικρό του μέγεθος μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας, όπου και αν βρίσκεστε για μία γρήγορη solo αναζωογόνηση.

Ιδανικός για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, ακόμη και για τους πλέον αρχάριους χρήστες, οι οποίοι ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των ερωτικών βοηθημάτων.!

Ο Convex Pink διαθέτει δυνατό κινητήρα εφοδιασμένο με 9 διαφορετικά προγράμματα δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που θα σας προσφέρει την περιποίηση που…τόσο αξίζετε! Είναι κατασκευασμένος από βελούδινη σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα υγιεινή και ασφαλή, χωρίς ραφές και πόρους και είναι αδιάβροχος για χαλαρωτικά παιχνίδια και στο ντους.

Ο Convex Pink είναι κατάλληλος για εξωτερική διέγερση (κλειτορίδα, θηλές), αλλά και για χαλαρωτικό μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά.
Σας συνιστούμε να συνοδεύετε τον δονητή με ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και να τον καθαρίζετε πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή ένα το κατάλληλο toy cleaner.

Συνολικό μήκος: 18,3cm.
Μήκος διείσδυσης: 12cm
Διάμετρος: 3,1cm.

Δείτε επίσης

Classic Lady Finger Small Silver by Dream Toys
€ 15,90   € 11,25
Rrrolling Explosion G-Spot Vibrator by Satisfyer
€ 58,90   € 53,90
Remote Control Double Dipper Vibes of Love Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 74,60
Bone by Myla
€ 299,00
Stoner Vibes Pack a Fatty Purple by Global Novelties
€ 46,90   € 39,80
Επιστροφή στην κορυφή