Flexible Sweetheart with bendable shaft by Dream Toys

€ 44,80 € 39,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6937
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632675198
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Παραδοθείτε στις ισχυρές δονήσεις του υπέροχου Flexible Sweetheart, του νέου αγαπημένου “εραστή” της καρδιάς σας από την νεανική σειρά Vibes of Love της εταιράις Dream Toys και απολαύστε, όπως ποτέ ξανά, συναρπαστικές στιγμές απόλυτης διέγερσης.

Ο δονητής ξεχωρίζει για την κομψή, μίνιμαλ σχεδίαση, την άριστη λειτουργικότητα, την απαλή μεταξένια υφή και τις διακριτικές του διαστάσεις, οι οποίες και τον καθιστούν κατάλληλο για τους αρχάριους του χώρου, αλλά και ιδανικό για τα ταξίδια, τις βόλτες, τις εκδρομές σας. Ένα must have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή. Ένας πραγματικά πολύτιμος φίλος που δεν θα σας προδώσει ποτέ!
Ο Flexible Sweetheart διαθέτει έναν ιδιαίτερα ευλύγιστο, αλλά στιβαρό κορμό, ο οποίος μπορεί και κάμπτεται ώστε να βρίσκει απόλυτα και… χωρίς παρεκκλίσεις τον στόχο ενδιαφέροντος και μία ελαφρά κεκλιμένη, έντονη κεφαλή, μελετημένη να διεισδύει εύκολα και να τονώνει τέλεια τις ερωτογενείς εσωτερικές σας ζώνες. Επιπλέον, κοντά στη βάση του υπάρχουν 3 βαθιές ραβδώσεις για extra διέγερση.

Τέλος, ο ισχυρός του κινητήρας, εξοπλισμένος με 9 διαφορετικά προγράμματα δόνησης, έτοιμα να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, υπόσχεται να σας προσφέρει αμέριστη χαρά και ενθουσιασμό και πάνω από όλα άπλετη ηδονή.

Ο δονηρής είναι κατασκευασμένος, από υποαλλεργική, premium σιλικόνη ιατρικού τύπου και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (παρέχεται στη συσκευασία)για να μην μένετε ποτέ στη μέση…από μπαταρία! Φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες και αποδίδει 2 ώρες παιχνιδιού χωρίς διακοπές. Επίσης, είναι αδιάβροχος για ασφαλή παιχνίδια και στο νερό.

Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση να καθαρίζετε τον δονητή με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό!

Δείτε επίσης

Classic Vibrator Medium Black by Toyz4Lovers
€ 16,80   € 14,90
Stoner Vibes Pack a Fatty Purple by Global Novelties
€ 46,90   € 39,80
Ivy Rose Vibrator by ToyJoy
€ 56,90   € 47,90
Honey Bear Vibes Of Love by Dream Toys
€ 72,90   € 64,48
Hybris Blue Evolution by Dream Toys
€ 74,90   € 69,40
Επιστροφή στην κορυφή