Delphine Aquatic Classic Vibrator Dream Toys

€ 54,83


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7643
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632679196
Ταξιδέψτε στις μαγικές κορυφές της απόλαυσης και βιώστε εκρηκτικούς οργασμούς διαρκείας με τον υπέροχο Delphine Flexible Silicone Vibrator, τον νέο εξαιρετικό δονητή σιλικόνης από την μοντέρνα συλλογή Aquatic της Dream Toys.

Κομψός, αισθησιακός και σέξι, με μίνιμαλ, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, σε ένα καλοκαιρινό γαλαζοπράσινο χρώμα με όμορφες ροζ/χρυσές λεπτομέρειες, ο Delphine είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη διπλής πυκνότητας, γεγονός που του προσδίδει εσωτερικά τη στιβαρότητα και τη σκληρότητα που του πρέπει και εξωτερικά την απαλότητα που του χρειάζεται.

Η κεφαλή του, έντονη και παχιά, είναι εύκαμπτη και ελαφρά στρογγυλεμένη για να διεισδύει εύκολα στον κόλπο τονώνοντας τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες, ενώ η επιφάνειά του είναι πολύ ξεχωριστή, καθώς συνδυάζει υπέροχα δύο διαφορετικές υφές, η μπροστινή του πλευρά είναι λεία και ομαλή με ένα κομψό βαθούλωμα στη μέση, ενώ η πίσω γεμάτη ραβδώσεις για έξτρα διέγερση. Στο εσωτερικό του διαθέτει επίσης ένα ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ, εφοδιασμένο με επτά διαφορετικά μοτίβα δόνησης και τρεις ταχύτητες, το οποίο θα σας στείλει απευθείας στην αγκαλιά της ηδονής!

Ο Delphine είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου usb (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για απολαυστικά παιχνίδια και στο νερό. Για βέλτιστη αίσθηση να τον συνδυάζετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού, ενώ μετά τη χρήση πρέπει να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Κατάλληλος ιδιαίτερα για αρχάριους χρήστες που επιθυμούν να πειραματιστούν με ερωτικά αξεσουάρ.
Συνολικό μήκος: 17cm, μήκος διείσδυσης: 14cm, διάμετρος: 3,6cm.

Δείτε επίσης

Funky Wave Vibrator 18cm Pink by ToyJoy
€ 24,90   € 21,50
Glam Flexible Ribbed Vibrator Orange Dream Toys
€ 89,80   € 79,80
Classic Lady Finger Purple by Dream Toys
€ 13,90   € 12,65
Flexible Sweetheart with bendable shaft by Dream Toys
€ 44,80   € 39,80
Ring Bullet Vibrator 10 Functions Pink by Dream Toys
€ 33,90   € 29,68
Επιστροφή στην κορυφή