Heat Wave App Vibrator Black Satisfyer

€ 58,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7879
Είδος G-Spot Δονητές / Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Germany
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Satisfyer
Barcode 4061504002552
Ξυπνήστε τον ερωτισμό σας και βιώστε έντονες, ακραίες στιγμές πάθους με τον υπέροχο Heat Wave Connect App, τον νέο θερμαινόμενο δονητή με έλεγχο μέσω δωρεάν εφαρμογής από την εταιρία Satisfyer.

Με καινοτόμο, πρωτοποριακή σχεδίαση, μοντέρνο design και άριστη λειτουργικότητα, ο Heat Wave θα σας ξετρελάνει με τα πολλά του χαρίσματα.
Χάρη στο γεμάτο καμπυλώσεις σχήμα του, ο δονητής θα σας “γεμίσει” πλήρως χαρίζοντάς σας όχι μόνο έντονη διέγερση στο μαγικό σημείο G, αλλά και κλειτοριδική τόνωση σε μεγάλη έκταση, ενώ θα προκαλέσει ρίγη ηδονής και στις υπόλοιπες ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας, όπως τα χείλη του αιδοίου.

Ο Heat Wave είναι εξοπλισμένος με δύο ισχυρούς, κινητήρες αθόρυβης λειτουργίας, έναν στο μακρύ, ελαφρά ογκώδες στέλεχός και ένα στον κλειτοριδικό διεγέρτη εφοδιασμένα με 12 προεπιλεγμένα προγράμματα δόνησης τα οποία μπορείτε να ελέγξετε είτε από το ίδιο το παιχνίδι - διαισθητικά μέσω του χειριστηρίου- είτε από την δωρεάν εφαρμογή Satisfyer Connect από iOS και Android στο smartphone, το tablet ή το Apple Watch σας.

Στα συν του ότι διαθέτει λαβή για να μην χάνετε τον έλεγχο ακόμη και στις πιο έντονες στιγμές πάθους, καθώς και η λειτουργία θέρμανσης, η οποία θα ανεβάσει τον υδράργυρο στα ύψη. Μέσω της έξτρα αυτής δυνατότητας, το στέλεχός του δονητή μπορεί να θερμανθεί έως τους 39 βαθμούς, αυξάνοντας την απόλαυση και τους οργασμούς, και εξασφαλίζοντας παράλληλα μια ρεαλιστική αίσθηση θερμότητας, όπως τη θερμότητα που εκπέμπει το σώμα. Τα δύο μοτέρ και η λειτουργία θέρμανσης ελέγχονται ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Είναι κατασκευασμένος από μεταξένια απαλή, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS και έχει 15 χρόνια εγγύηση. Είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB για να μην μένετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για να απολαμβάνετε τις άπειρες δυνατότητές του και στο νερό.

Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.
Για μια πιο αισθησιακή εμπειρία, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε πάντοτε αρκετή ποσότητα λιπαντικού με βάση το νερό.

Χρήση: συνδέστε τη συσκευή σας με την δωρεάν εφαρμογή και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Σχεδιάστε τις δικές σας δονήσεις, μοιραστείτε τις με χρήστες σε όλο τον κόσμο, μετατρέψτε τους θορύβους του περιβάλλοντος σε συναρπαστικές δονήσεις με το μικρόφωνο του κινητού σας ή διεγερθείτε με τους ρυθμούς της αγαπημένης σας μουσικής - μετατρέποντας με ένα κλικ τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής σε δονήσεις! Μπορείτε φυσικά να αφήσετε τον έλεγχο της διέγερσής σας στον σύντροφό σας ή να ελέγξετε την απόλαυση άλλων χρηστών μέσω βίντεο συνομιλίας.

Η εφαρμογή Satisfyer Connect είναι συμβατή με τον GDPR και πληροί τις γερμανικές και ευρωπαϊκές οδηγίες προστασίας δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συναρπαστικές σας περιπέτειες παραμένουν ιδιωτικές!

Δείτε επίσης

Wave Grip Vibrator Small Pink by Toyz4Lovers
€ 49,90   € 45,40
Luna 2 Flexible G Spot Vibrator purple by Toyoy
€ 39,70
OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 37,90
Rrrolling Explosion G-Spot Vibrator by Satisfyer
€ 58,90   € 53,90
Mini G-Spot Vibrator Purple Loving Joy
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή