Stoner Vibes Pack a Fatty Pink by Global Novelties

€ 46,90 € 39,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7882
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 20,30 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Εταιρεία Global Novelties
Barcode 850010096735
Τροφοδοσία 2 × C
Πετάξτε σε νέα ύψη ικανοποίησης και βιώστε ανεπανάληπτες στιγμές προσωπικής απόλαυσης με τον ξεχωριστό Pack a Fatty τον νέο παιχνιδιάρικο δονητή με την υπογραφή της Global Novelties.

Κομψός και δυναμικός, με μοντέρνα, καινοτόμο σχεδίαση και πρωτοποριακό design, σε δύο ζωηρά χρώματα – girly ροζ και ανοικτό μοβ – και με διασκεδαστική floral επιφάνεια, γεμάτη με αξιολάτρευτα λουλουδάκια κάνναβης, ο δονητής διαθέτει ελαφρά στρογγυλεμένο άκρο για εύκολη διείσδυση και λείο, ομαλό σώμα, ειδικά μελετημένο να αγκαλιάζει μοναδικά τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας, χαρίζοντάς σας συγκλονιστικές απολαύσεις. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με ισχυρούς κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων. οι οποίοι ρυθμίζονται εύκολα μέσω της βάσης περιστροφής στο κάτω μέρος του δονητή.

Χρησιμοποιήστε την στρογγυλεμένη άκρη για τη διέγερση των εξωτερικών ευαίσθητων περιοχών του σώματός σας – κλειτορίδα, θηλές, βάλανο - και τον αισθησιακό άξονα για ανεπανάληπτη, εσωτερική απόλαυση.

Ο Pack a Fatty είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλές για το σώμα υλικό και είναι αδιάβροχος, ώστε η ευχαρίστηση να μην περιορίζεται μόνο στο υπνοδωμάτιο! Ιδανικός για solo και duo παιχνίδι, για αρχάριους, αλλά και πιο έμπειρους χρήστες. Καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό της αρεσκείας σας.
Λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου C (δεν περιλαμβάνονται).

Μήκος 20,3 cm και διάμετρος 3,5 cm.

Δείτε επίσης

Funky Wave Vibrator 18cm Pink by ToyJoy
€ 24,90   € 21,60
Remote Control Double Dipper Vibes of Love Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 74,60
Rrrolling Explosion G-Spot Vibrator by Satisfyer
€ 58,90   € 53,90
Dark Desires Regina Anal Vibrator by Dream Toys
€ 98,80   € 81,70
Classic Lady Finger 18cm pink by Dream Toys
€ 13,80
Επιστροφή στην κορυφή