Dinky Jody F. Mini Vibrator by Dream Toys

€ 57,90 € 49,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7986
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 12,00 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101984
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα σειρά Dinky της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις δυναμικές, ανεξάρτητες, χειραφετημένες γυναίκες της εποχής που πατούν γερά στα πόδια τους και ξέρουν να τα βγάζουν πέρα μόνες τους και στα καθημερινά, πρακτικά ζητήματα, είτε πρόκειται για την επισκευή του αυτοκινήτου τους, είτε για την εγκατάσταση της καινούριας τους κουζίνας.

Κομψά και πρακτικά, με άψογη λειτουργικότητα και μοντέρνα εμφάνιση, σε υπέροχο, βαθύ μοβ με μεγάλα, γυαλιστερά, μεταλλικά μέρη, τα οποία έρχονται σε όμορφη αντίθεση με την βελούδινα απαλή σιλικόνη, τα παιχνίδια της σειρά έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια γυναίκα για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της

Παραδοθείτε στις ισχυρές δονήσεις του υπέροχου Jody F. του νέου μίνι δονητή από την πολυτελή συλλογή Dinky της εταιρίας Dream Toys και απολαύστε συναρπαστικές στιγμές έντονης διέγερσης, όπως ποτέ ξανά.

Κομψός, ζωηρός και σέξι, ο Jody F έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία. Ο κορμός του, μικρός και διακριτικός και ταυτόχρονα εξαιρετικά στιβαρός και δυναμικός, έχει κατά μήκος της επιφάνειάς του διάσπαρτες ραβδώσεις, για extra τόνωση των ερωτογενών ζωνών σας, ενώ η ευρεία, ωοειδής κεφαλή του είναι ιδανική για έντονη διέγερση της κλειτορίδας και των υπόλοιπων ερωτικών ζωνών. Επιπλέον, διαθέτει ισχυρό, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβο μοτέρ, εξοπλισμένο με 10 διαφορετικά προγράμματα (7 λειτουργίες δόνησης και 3 ταχύτητες) για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που επιθυμείτε να σας ανεβάσει στην κορυφή της ηδονής.

Ο Jody F είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την φάση των προκαταρκτικών ανεξαρτήτως φύλου, ενώ χάρη στο μέγεθός του είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση.

Μήκος: 12 cm, διάμετρος: 3,2 cm.

Δείτε επίσης

Classic Vibrator Medium Black by Toyz4Lovers
€ 16,80   € 14,90
Stoner Vibes Pack a Fatty Purple by Global Novelties
€ 46,90   € 39,80
Metal Mitch Midnight Magic by Dream Toys
€ 36,90   € 33,90
Cici Beauty No3 Classic Vibrator by DreamLove
€ 39,80
Prince Charming Pop Tease 7 Blue Global Novelties
€ 46,90   € 34,88
Επιστροφή στην κορυφή