Ring Bullet Vibrator 10 Functions Pink by Dream Toys

€ 33,90 € 29,68


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8044
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 15,50 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,90 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 1 × AAA
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101250
Η συλλογή Flirts ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα των παιχνιδιών και την υπέροχη συσκευασία που θυμίζει άνοιξη, γαλάζιο ουρανό, ηλιόλουστες μέρες και φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια και στόχος της είναι να φέρει την ξεγνοιασιά και τη χαρά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Απολαύστε ονειρεμένα προκαταρκτικά και θυελλώδεις, συναρπαστικές κορυφώσεις με τον υπέροχο Ring Vibrator Pink, τον νέο δονητή με δακτύλιο άνετου χειρισμού από την νεανική συλλογή Flirts της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός και φινετσάτος, σε έντονο, ροζ χρώμα, μικρό, διακριτικό μέγεθος, και βελούδινα απαλή υφή, ο vibrator είναι εξαιρετικά εύχρηστος, καθώς η εύκαμπτη σχεδίασή του με την ελαφρώς κυρτή άκρη, ιδανική για εύκολη διείσδυση, και τον ευμεγέθη δακτύλιο στη βάση, κατάλληλο για εύκολο χειρισμό, τού παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλύπτει τα σωστά σημεία… χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Επιπλέον, διαθέτει αποσπώμενο bullet 10 λειτουργιών, οι οποίες ελέγχονται άμεσα μέσω ενός απλού touch button στη σφαίρα, χαρίζοντάς σας τους εκρηκτικότερους οργασμούς της ζωής σας. Μπορεί να τοποθετηθεί και στο δάχτυλο για μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από λεία, ομαλή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι αδιάβροχος για απολαυστικά παιχνίδια και στο ντους, ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση. Για απολαυστικότερη αίσθηση σας συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη φάση των προκαταρκτικών και από τα δύο φύλα.
Μήκος: 15,5cm, διάμετρος: 2,9cm.

Δείτε επίσης

Sugar Britches Vibrator Purple by Dream Toys
€ 46,78
Bone by Myla
€ 299,00
Classic Vibrator Large Pink by Toyz4Lovers
€ 19,80   € 18,60
OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 37,90
Dark Desires Regina Anal Vibrator by Dream Toys
€ 98,80   € 81,70
Επιστροφή στην κορυφή