Asteria Silicone Vibrator Royal Fantasies by Dream Toys

€ 69,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8107
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,90 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677505
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη νέα σειρά ερωτικών αντικειμένων Royal Fantasies σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Τα παιχνίδια της συλλογής Royal Fantasies ξεχωρίζουν για την λιτή και διακριτική σχεδίαση, την άριστη εργονομία και λειτουργικότητα και το γλυκό μοβ χρώμα με τις ροζ – χρυσές λεπτομέρειες, χαρακτηριστικά που προσδίδουν στα ερωτικά αυτά βοηθήματα μία αξεπέραστη νότα κομψότητας και πολυτέλειας.

Βιώστε αξεπέραστες στιγμές ερωτικής μαγείας με τον υπέροχο Asteria Silicone Vibrator, τον νέο, κλασικό δονητή εσωτερικής διέγερσης της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός λιτός και φινετσάτος, εξοπλισμένος με έναν λείο, ομαλό άξονα με ελαφρώς εύκαμπτο άκρο και καμπύλο σχήμα, ιδανικό για εύκολη διείσδυση, άμεσο εντοπισμό και ισχυρή διέγερση του καυτού σημείου G., ο Asteria ξεχωρίζει για τα πολλά και ποικίλα ταλέντα του. Ένα από τα πλέον αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι το σύστημα υλικού διπλής πυκνότητας (Dual Density), με το οποίο είναι κατασκευασμένος: ένας σκληρός και ανθεκτικός εσωτερικός πυρήνας για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία δίνει τη θέση του σε μία ιδιαίτερα μαλακή επίστρωση εξωτερικά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης και ρεαλιστική υφή.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του κρύβεται ένα πανίσχυρο μοτέρ εφοδιασμένο με10 διαφορετικές λειτουργίες (3μοτίβα δόνησης και 7 ταχύτητες), έτσι ώστε να επιλέγετε κάθε φορά εκείνη που σας ικανοποιεί περισσότερο.

Ο Asteria είναι κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Ελέγχεται εύκολα, μέσω ενός απλού κουμπιού (one touch button) στη μεταλλική βάση του και είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) για απρόσκοπτη απόλαυση. Για βέλτιστη αίσθηση να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Το συνολικό του μήκος φτάνει τα 21cm το μήκος διείσδυσης περίπου τα 14cm και η διάμετρός του είναι 3,9cm.
Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες

Δείτε επίσης

Desire Vibrator by Calexotics
€ 29,50   € 24,80
Sweet Love Purple Vibrator by Toyz4Lovers
€ 56,90   € 44,90
Silk Thrill Sof Silicone Vibrator 19cm by ToyJoy
€ 67,90   € 58,90
Elys Concave Pink Vibrator by Toyz4Lovers
€ 54,90   € 48,90
Flexible Sweetheart with bendable shaft by Dream Toys
€ 44,80   € 39,80
Επιστροφή στην κορυφή