Dua Interchangeable Vibrator 20cm by Loving Joy

€ 98,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5199
Είδος Rabbit Δονητές / Wand Δονητές
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962516
Προέλευση United Kingdom
Εξερευνήστε έναν κόσμο πολλαπλών δυνατοτήτων με το εξαιρετικό sex toy DUA, τον νέο, δυναμικό vibrator της εταιρίας Loving Joy με τις δύο εναλλάξιμες κεφαλές για ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας. Το ιδανικό sex toy για παθιασμένο solo ή partner play.

Ξεκινήστε το παιχνίδι με την ραβδωτή κεφαλή και κάντε χαλαρό μασάζ στις ευαίσθητες, ερωτογενείς σας ζώνες, αφήνοντας τις μαγικές δονήσεις να εξαλείψουν την ένταση στο σώμα σας. Όταν θα είστε έτοιμες προσαρμόστε την rabbit κεφαλή στον δονητή σας και παραδοθείτε στον οργασμικό παροξυσμό, τον οποίο θα επιφέρει η ταυτόχρονη κλειτοριδική και κολπική διέγερση που θα σας προκαλέσει το μαγικό αυτό αξεσουάρ, καθώς ο στιβαρός άξονας με τη βολβοειδή άκρη για στοχευμένη G-Spot διέγερση θα αγκαλιάζει τέλεια τις φυσικές καμπύλες του σώματός σας, ενώ το εξωτερικό rabbit ear θα χαϊδεύει γλυκά την κλειτορίδα σας, αφήνοντάς σας ξέπνοες από ηδονή. Οι δύο ανεξάρτητοι, ισχυροί κινητήρες του παιχνιδιού με τις 10 διαφορετικές λειτουργίες προγράμματος εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

Το DUA είναι κατασκευασμένο από απαλή και λεία στην αφή σιλικόνη, 100% ασφαλή για το σώμα και η σχεδίασή του είναι διάβροχη για απολαυστικά παιχνίδια και στο μπάνιο. Οι κεφαλές αλλάζουν πολύ εύκολα. Απλά ξεβιδώστε και επανασυνδέστε. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Συνολικό μήκος ράβδου: 12cm, Συνολικό μήκος rabbit: 14cm, μήκος διείσδυσης rabbit: 10.5cm

Δείτε επίσης

Charmin Style Elegance 20cm Black by Toyz4Lovers
€ 52,80
Heating Thrustmachine Rabbit Vibrator Vibes of Love Dream Toys
€ 98,90   € 88,90
Handy Rabbit Grip Hot Purple Toyz4Lovers
€ 54,90
Duo Thruster Rabbit Pink Vibes of Love by Dream Toys
€ 97,80   € 88,90
Exciting Love Rabbit Vibrator Purple by ToyJoy
€ 68,90   € 59,80
Επιστροφή στην κορυφή