'Better Than Your Ex' Finger Vibrator 6cm by Bijoux Indiscrets

€ 27,90 € 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6544
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 6,00 cm
Προέλευση Spain
Εταιρεία Bijoux Indiscrets
Barcode 8436562014025
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 3 × LR44
Εισαγόμενο non insertable
“Μπορεί ο πρώην σας να μην μπόρεσε ποτέ να βρει το γλυκό σημείο της κλειτορίδας σας, τι θα γίνει όμως αν δεν τα καταφέρει και ο επόμενος”;!”

Μην το αφήνετε στην τύχη! Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και καλύψτε…όλα τα κενά που σας άφησε ο πρώην σας με το πανέμορφο finger clit vibrator Better Than Your Ex με την υπογραφή της BIJOUX.
Κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και εξοπλισμένος με 10 διαφορετικές κλίμακες ισχυρής δόνησης, ο finger clit vibrator θα γίνει ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ, προσφέροντάς σας τους εκρηκτικότερους οργασμούς της ζωής σας. Το μικρό, διακριτικό του μέγεθος και η εύκαμπτη υφή του τον καθιστούν εξαιρετικά εύχρηστο καθώς μπορεί να φορεθεί εύκολα στο δάκτυλό σας για να τον οδηγήσετε… στα σωστά σημεία, χωρίς λοξοδρομήσεις.

Όπου κι αν βρίσκεστε, στο σπίτι, στη δουλειά, στην βόλτα, όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας και αν το θελήσετε… μπορείτε τώρα να το έχετε. Τονώστε την κλειτορίδα, αλλά και όποιες άλλες ευαίσθητες περιοχές του κορμιού σας επιθυμείτε, όπως τις θηλές ή το εσωτερικό των μηρών και απολαύστε ονειρεμένη διέγερση.

Χρήση: Προσαρμόστε τον finger clit στο δάκτυλό σας και πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στη βάση του για να τον ενεργοποιήσετε. Για να αλλάξετε την ένταση της δόνησης, πατήστε εκ νέου το ίδιο πλήκτρο. Για να τον απενεργοποιήσετε, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το κουμπί για λίγα δευτερόλεπτα.

Μέγεθος 3Χ6εκ. Περιλαμβάνει τρεις μπαταρίες LR44.

Δείτε επίσης

Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys
€ 68,28
10 Function Gold Bullet Vibrator by Loving Joy
€ 13,90
OHMama! Brush Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 20,90
Glam Wand Large Vibrator Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 82,90
3 Speed Power Bullet Breeze Flow Fuchsia 12.50cm by BMS Factory
€ 18,90
Επιστροφή στην κορυφή