Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys

€ 72,90 € 61,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7079
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,30 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632679684
Αφεθείτε στην ζεστή αγκαλιά του Heating Bodywand, του νέου, υπέροχου 2 σε 1, ερωτικού αξεσουάρ από την μοντέρνα συλλογή Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys και απολαύστε καυτές, οργασμικές συνευρέσεις όπως ποτέ ξανά.

Το Heating Bodywand ξεχωρίζει για την εξαιρετική, εργονομική σχεδίαση και την άριστη λειτουργικότητα, καθώς λειτουργεί ταυτόχρονα ως συσκευή μασάζ για διέγερση των εξωτερικών ερωτικών ζωνών (κλειτορίδα, θηλές, βάλανος πέους) και ως θερμαινόμενος, ισχυρός δονητής για εσωτερική τόνωση των καλά κρυμμένων hot spot σας.

Λιτό, κομψό και νεανικό, με λεία, ομαλή υφή, βελούδινα απαλό άγγιγμα και ευελιξία στην κίνηση, το Heating Bodywand διαθέτει δύο ισχυρά, αλλά αθόρυβά μοτέρ, ένα στην κεφαλή και ένα στο κάτω άκρο, εφοδιασμένα με 9 προγράμματα δόνησης και 3 ρυθμίσεις έντασης. Στα ατού του και η θερμαντική του λειτουργία (στο κάτω άκρο που εισάγεται), η οποία έχει την δυνατότητα να ζεσταίνει άμεσα τη σιλικόνη χαρίζοντας μοναδική αίσθηση άνεσης. Ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, το Wand ελέγχεται μέσω 3 απλών κουμπιών, στρατηγικά τοποθετημένων ψηλά στο σώμα του. Το ένα ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τη συσκευή και τα άλλα δύο ρυθμίζουν τα προγράμματα και την ένταση.

Το Heating Bodywand είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι αδιάβροχο (IPX7) για ατελείωτα παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενο μέσω USB καλωδίου (παρέχεται στην συσκευασία) για... αδιάκοπη διασκεδαση.
Ένα πανέμορφο αξεσουάρ κατάλληλο για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, για solo και couple play.

Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο συμβατό toy cleaner. Να το σκουπίζετε πολύ καλά και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια της συλλογής σας.

Μήκος: 23,2cm, Διάμετρος: 4,3cm.

Δείτε επίσης

Flirts Clitoral Finger Vibe Pink Dream Toys
€ 24,90   € 19,74
Discretion Ribbed Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 12,70
Discretion Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 15,80
Dinky Curved Wand Jacky O. Dream Toys
€ 98,80   € 84,90
Single Speed 80mm Bullet Chrome by Rocks Off
€ 16,80
Επιστροφή στην κορυφή