Vibes of Love Gorgeous by Dream Toys

€ 62,70 € 46,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7082
Είδος
Μήκος 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 8719632671800
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Αφεθείτε στηο τρυφερό χάδι του Gorgeous, του νέου, εκπληκτικού Vibrator– Massager από την νεανική συλλογή Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys και βιώστε ονειρεμένες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης.

Στιβαρός, εύρωστος και σέξι , ο Gorgeous ξεχωρίζει για την μοντέρνα, εργονομική σχεδίαση και την άριστη λειτουργικότητα. Ο κορμός του, μακρύς και δυναμικός, γεμάτος ραβδώσεις σε όλο του το μήκος, προσφέρει απόλυτα σταθερό κράτημα, ενώ το ευρύ, ελαφρά εύκαμπτο, γεματο στρογγυλάδες κεφάλι του, αγκαλιάζει τέλεια τα ευαίσθητα ερωτογενή σας σημεία χαρίζοντάς σας οργασμικές εκρήξεις. Η κάτω άκρη του στενότερη και ελαφρά τεραγωνισμένη με το λογότυπο της εταιρίας κολημμένο επάνω της, συμπληρώνει την όμορφη και ξεχωριστή αυτή σχεδίαση.

Ο Gorgeous είναι εξοπλισμένος με ένα ισχυρό, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβο μοτέρ, εφοδιασμένο με 7 διαφορετικά μοτίβα δόνησης και 4 ταχύτητες για να επιλέγετε κάθε φορά το πρόγραμμα που σας ικανοποιεί και είναι ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση μέσω των δύο κουμπιών που βρίσκονται στο επάνω μέρος του κορμού του. Κρατήστε το κουμπί Power πατημένο γαι 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον δονητή. Πιέστε ξανά για να επιλέξετε το μοτίβο δόνησης. Πατήστε το κουμπί + για να επιλέξετε την ταχύτητα της αρεσκείας σας.
Ο Gorgeous είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική σλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (παρέχεται στην συσκευασία) για.. πολύωρο, συνεχές παιχνίδι. 3 ώρες φόρτισης αποδίδει περίπου μιάμιση ώρα παιχνιδιού. Επιπλέον, είναι αδιάβροχος (IPX7) για χαλαρωτικό μασάζ και στο μπάνιο ή το ντους.

Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο συμβατό toy cleaner. Να το σκουπίζετε πολύ καλά και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια της συλλογής σας.

Δείτε επίσης

The Candy Shop Pink Lady Wand Dream Toys
€ 67,90   € 58,83
Glam Wand Large Vibrator Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 82,90
Too Hot to Handle Pulse Stimulator ToyJoy
€ 49,70   € 42,90
10 Function Bullet Vibrator Pink Loving Joy
€ 13,90
Wheel of Fortune Pink Vibes of Love Dream Toys
€ 53,90   € 44,78
Επιστροφή στην κορυφή